PlayStation 5-pakket - FIFA 22 en Horizon: Forbidden West + headset + 2e controller + PS Plus


  • Omschrijving
  • Met de PlayStation 5 is de nieuwe game-generatie gearriveerd. Deze vooruitstrevende console biedt razendsnelle graphics, ruimtelijk 3D-geluid en een keur aan online mogelijkheden. Zelfs video streamen in 4K-resolutie behoort tot de mogelijkheden. Naast de PS5 krijg je in dit pakket ook een Pulse 3 headset, een extra DualSense controller, een oplaadstation, 12 maanden PS Plus en 4 absolute topgames: de ultieme voetbalsimulator FIFA 22 en de spectaculaire Actie-RPG Horizon: Forbidden West!
     
    Ultrasnel gamen
    Met 16 GB aan werkgeheugen en een 825 GB grote SSD-schijf is de PlayStation 5 een enorm krachtige console. De ultrasnelle drive zorgt voor zeer korte laadtijden in al je games, hoe veeleisend ze ook zijn. Door de hoge framesnelheid tot 120 fps geniet je altijd van een vloeiende gameplay, ook in hoge resoluties als 4K en zelfs het nieuwe 8K. Dankzij een uitvoer van 120 Hz kan de console deze grafische power met gemak aan.
     
    Realistisch beeld en geluid
    Nog niet eerder zagen games er zo realistisch uit als op de PS5. Lichteffecten, schaduwen en reflecties zien er volkomen levensecht uit. High Dynamic Range zorgt voor prachtig heldere en genuanceerde kleureffecten, terwijl 3D-audiotechnologie ervoor zorgt dat het geluid van alle kanten op je afkomt. Dat ruimtelijke geluid ervaar je nog beter als je de meegeleverde Pulse 3D headset gebruikt. Je hoort precies waar je tegenstanders zich bevinden in de game. De noise cancelling microfoons zorgen ervoor dat andere gamers je goed kunnen verstaan tijdens multiplayer-sessies.
     
    DualSense controller
    Je bestuurt de games met behulp van de speciaal voor de PS5 ontworpen DualSense controller. Deze draadloze controller heeft een ergonomisch ontwerp dat prettig in de hand ligt. Hij beschikt over een lichtbalk, een bewegingssensor, een headsetaansluiting en een ingebouwde microfoon en luidspreker. Via vibraties en dynamische weerstand voel je de impact die jouw acties hebben op de gamewereld. Je ontvangt bij dit pakket ook een DualSense tweede controller, inclusief oplaadstation.
     
    Entertainmentcentrum
    Maar de PS5 is niet alleen geschikt voor het spelen van games in de allerhoogste kwaliteit. Integendeel, want in feite is de stijlvol ontworpen console een compleet entertainmentcentrum. Je kunt blu-rays afspelen en hij staat permanent in verbinding met internet, zodat je content kunt streamen in de hoogst mogelijke resolutie. YouTube, Netflix en andere video-apps voorzien je zo van al je favoriete content.
     
    2 topgames
    Om je PlayStation 5-ervaring naar een nog hoger niveau te tillen, krijg je van Privileges bij dit pakket ook 2 absolute topgames van dit moment, titels die de kracht van de console optimaal benutten. Om te beginnen is er de voetbalgame FIFA 22, waarin de spanning van een virtuele voetbalwedstrijd tot leven wordt gebracht met geavanceerde Hypermotion gameplay-technologie. Dit zorgt voor een enorm meeslependere ervaring, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 30 competities. Daarnaast krijg je ook Horizon: Forbidden West, het overdonderende 2e deel uit de spectaculaire Horizon-serie.
     
    Premium Content
    Met de 2 games houdt het gameplezier nog niet op. Je krijgt bij dit pakket ook een jaarabonnement op PS Plus. Dit geeft je toegang tot alle premium content die de PS5 je te bieden heeft; online toegang tot alle multiplayer-diensten, 100 GB cloudopslag, vroege toegang tot demo's, bètaversies, pre-orders en andere exclusieve aanbiedingen.