De'Longhi Dinamica Plus volautomatische koffiemachine - inclusief 3 pakken bonen


 • Omschrijving
 • Met de De‘Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B bereid je met één simpele aanraking 2 espresso’s tegelijkertijd, of een enkele romige latte macchiato. Via het touchscreen kun je namelijk 12 verschillende koffierecepten maken. Het apparaat beschikt over een geïntegreerde bonenmaler voor versgemalen koffie, waar je de maalgraad gemakkelijk van instelt. Je past de sterkte en hoeveelheid van je koffie naar wens aan en slaat je voorkeur op onder één van de 3 gebruikersprofielen. Als extra krijg je 3 pakken Simon Lévelt koffiebonen erbij.

  Eigen voorkeur
  De koffiemachine verwarmt water en melk op de juiste temperatuur voor een smaakvolle kop koffie, dankzij het dubbele verwarmingssysteem. Hierdoor zet je in een vlot tempo meerdere koffies achter elkaar. Je kunt de smaak van de koffie geheel naar eigen voorkeur instellen zodat je eenvoudig je persoonlijke espresso, cappuccino, lungo, long, doppio (dubbele espresso) of caffè latte zet. Het LatteCrema Systeem maakt de heerlijkste melkbereidingen met de perfecte melkschuimlaag op de juiste temperatuur.

  Water- en bonenreservoir
  Het apparaat functioneert zowel met espressobonen als met gemalen espressokoffie. De Dinamica Plus beschikt over een groot bonenreservoir (300 gram) en een vershouddeksel. Dankzij dit deksel blijft het aroma behouden en heeft de espressomachine een stillere werking. Het waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter maakt het mogelijk om meerdere koppen achter elkaar te zetten. Het melkreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter.

  Bedieningsgemak
  De koffiemachine is eenvoudig te bedienen. Dit komt door het controlepaneel met duidelijk kleurentekstdisplay. Zo verschijnen je favoriete drankjes automatisch op het display en kun je kiezen uit maar liefst 12 koffierecepten. Je drukt simpelweg op de knop van je voorkeur en je kunt direct genieten van een heerlijk vers kopje koffie. Na het zetten van een melkspecialiteit spoelt het melksysteem automatisch door. Zo reinigt het apparaat alle onderdelen die in contact komen met melk. De deksel van het bonenreservoir, koffiedikbak, lekbak, melkreservoir, opvangrooster en waterreservoir kunnen in de vaatwasser.
   
  Koffiebonen
  Om meteen na de bezorging te kunnen genieten van heerlijke koffie, worden bij de De’Longhi 3 pakken van 500 gram Simon Lévelt koffiebonen geleverd in de smaken Vito (light roast), Arabella (medium roast) en Pietro (dark roast).