The Bastard Compact Urban Complete 2022 - met onderstel, beschermhoes en boek


 • Omschrijving
 • The Bastard Compact Urban 2022 is een stoere keramische houtskoolbarbecue met een kookoppervlak van 34 centimeter doorsnede. Hij is geschikt om tot voor 4 personen tegelijk gerechten te bereiden. Door het compacte formaat van deze kamado, kun je hem op je balkon plaatsen en meenemen naar een feestje. De temperatuur van de barbecue is nauwkeurig te regelen, zodat het hele scala aan kookmogelijkheden tot je beschikking staat: slowcooken, koken, bakken, roken, stoven en grillen. Hij wordt geleverd met onderstel, plate setter en rvs houtskoolmand. Bovendien krijg je een beschermhoes en het nieuwste BBQ-boek van Jord Althuizen.

  Kamado: een keramische oven
  The Bastard Compact Urban is een kamado, een keramische oven in de vorm van een ei, waardoor de warmte goed in de barbecue wordt vastgehouden. Het grillrooster is van 5 mm dik roestvrij staal gemaakt.

  Hoogwaardig keramiek
  De binnenwand van The Bastard is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Het houdt warmte perfect vast, en zorgt voor een constante temperatuur. Het is bovendien bestand tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn. Je regelt de temperatuur door luchtschuiven onderin en de gietijzeren topventilatie schijf op het deksel open of dicht te zetten. Je leest de temperatuur af op de thermometer in het deksel.

  Diner voor groot gezelschap
  Doordat je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen, kun je hem gebruiken voor zowel delicate visgerechten als slowcooking gerechten die uren moeten stoven. De barbecue wordt geleverd met een plate setter. Dat is een keramische schijf die je als hitteschild tussen het vuur en je rooster met vlees plaatst, zodat het niet aanbrandt.

  Onderstel, beschermhoes en BBQ-boek
  De matzwarte Compact Urban ziet er niet alleen stoer uit, hij is het ook. Naast hittebestendig keramiek is er gebruikgemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal voor het onderstel. Hij weegt 45 kilo, dus je kunt hem vervoeren. The Bastard is weliswaar weersbestendig, maar het kan geen kwaad de kamado extra te beschermen. Daarom krijg je er een handige hoes bij. En om inspiratie op te doen krijg je het nieuwste barbecueboek van pitmaster Jord Althuizen, Smokey Goodness Brand New BBQ, met talloze recepten en tips.