PlayStation 5 F1-pakket - de nieuwste game F1 2022 + Logitech racestuur + PS Plus Essential


 • Omschrijving
 • Het is een jaar vol grote veranderingen in de Formule 1. Dankzij nieuwe regels en nieuwe racebolides zijn de kaarten opnieuw geschud, en dat heeft voor razend spannende races gezorgd. Met dit Sony PlayStation 5- racepakket kun je dat zelf ervaren. Niet alleen krijg je de topconsole, maar ook een G923 racestuur van Logitech. En als klap op de vuurpijl is er de game F1 2022, waarmee je alle auto’s en circuits zelf kunt bedwingen, en 12 maanden PS Plus Essential!
   
  Krachtige console
  De PlayStation 5 is een enorm krachtige console. De ultrasnelle drive zorgt voor zeer korte laadtijden in al je games, en door de framesnelheid tot 120 fps geniet je altijd van een vloeiende gameplay, ook in 4K. Nog niet eerder zagen games er zo realistisch uit; lichteffecten, schaduwen en reflecties zijn volkomen levensecht. High Dynamic Range biedt prachtig heldere en genuanceerde kleureffecten, terwijl 3D-audiotechnologie ervoor zorgt dat het geluid van alle kanten op je afkomt.
   
  Officiële F1 game
  F1 2022 is de officiële Formule 1 game. Je kunt het volledige kampioenschap 2022 rijden als je favoriete coureur, met alle circuits die op de kalender staan. Stap je in de Red Bull van Max Verstappen of ga je de uitdaging aan in de veel lastiger te besturen Haas van Mick Schumacher? In Career Mode kun je zelf je eigen topcoureur creëren en in My Team zet je zelf je eigen racestal op. In F1 Life gaat het om de lifestyle en kun je je successen vieren met luxe artikelen, van kleding tot supercars!
   
  Ongekend realisme
  Virtueel racen wordt pas echt een belevenis met een goed racestuur, en Logitech heeft op dat gebied een naam hoog te houden. Het G923 racestuur is berekend op de meest veeleisende racegames. Je ondergaat de volledige kracht van de gamephysics, voor ongekend realisme; je voelt de pistons pompen, de kerbstones onder je banden, en de powerboost na iedere schakeling. Het stuur is uitgevoerd in aluminium, staal en leer, zodat het stevig en comfortabel in de hand ligt.
   
  Premium Content
  Je krijgt bij dit PS5 racepakket ook een jaarabonnement op PS Plus Essential. Dit geeft je toegang tot alle premium content die de PS5 je te bieden heeft: online multiplayerdiensten, 100 GB cloudopslag, vroege toegang tot demo's, bètaversies, pre-orders en andere exclusieve beloningen en aanbiedingen.