Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm + Samsung Galaxy Buds2 Pro


 • Omschrijving
 • Sport is voor jou geen hobby, maar een levensstijl. Je legt de lat hoog en je traint voor een verbetering van je PR. Maar je hoeft er niet alleen voor te staan. De Samsung Galaxy Watch5 Pro is altijd binnen handbereik en staat je 24/7 bij. Hij analyseert je snelheid en de afgelegde route. Hij verkent met jou het parcours, zodat je kunt pieken op het juiste moment. Het Super AMOLED-display heeft een diameter van 45 mm en de volledig opgeladen batterij gaat tot 80 uur mee. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je belt ook via het horloge als je telefoon in de buurt is. Als extra krijg je de in-ear headset Samsung Galaxy Buds2 Pro.

  BioActive sensor
  De geavanceerde smartwatch geeft je inzicht in waar je nu staat, waar je progressie kunt boeken en waar je je trainingsschema kunt aanpassen. De 3-in-1 Samsung BioActive-sensor beheert 3 gezondheidssensoren: Bioelectrical Impedance Analysis sensor, Electrical Heart sensor (ECG) en Optical Heart Rate sensor. De eerste houdt onder andere je lichaamsvetpercentage en het gewicht van je skeletspieren in de gaten. De ECG meet je hartslag en hartritme. De derde sensor houdt je cardiovasculaire gezondheid bij om ongebruikelijke hartritmes in kaart te brengen en je bloeddruk te meten. En met de geïntegreerde zuurstofmeting op je Watch kun je zelfs je zuurstofgehalte checken op elk gewenst moment.

  Krachtig
  Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro kun je lang doorgaan. De krachtige batterij gaat, als hij volledig is opgeladen, tot 80 uur mee.  Neem je smartwatch gerust mee op survivaltocht; hij heeft een geïntegreerde GPS zodat je nooit kunt verdwalen en altijd de weg terugvindt. Hij kan ook tegen een stootje. De kast is uitgevoerd in titanium en is daardoor in zeer hoge mate val- en corrosiebestendig. Het saffierglas op het scherm is bijzonder sterk en krasbestendig. Je smartwatch is ook zeker niet bang voor een drupje regen. Hij is IP68-gecertificeerd en biedt daarmee bescherming bij douchen en zwemmen, mits er geen grote temperatuurverschillen optreden. De smartwatch is niet compatibel met iOS smartphones.

  Draadloze oordopjes
  Voor extra gebruiksgemak krijg je bij de Watch5 Pro ook een set Samsung Galaxy Buds2 Pro. Deze in-ear headset beschikt over Active Noise Control (ANC), die het volume aanpast aan de omstandigheden om je heen. Ook externe factoren als windruis zijn geen issue. En om het je nog makkelijker te maken, wordt de ANC simpelweg uitgeschakeld als je iemand tegenkomt met wie je een gesprek wil voeren, zodat je het omgevingsgeluid goed kunt horen.