Privileges lidmaatschap

Ieder jaar kun je met je Privileges lidmaatschap

  • één Veilingaankoop doen met honderden euro's voordeel
    en
  • meerdere Puzzel & Win prijzen winnen die ieder op zich honderden euro's waard zijn
    en
  • één keer gratis PrijsVoordeel mijnen en daarmee voor weinig of niets de allerbeste games en producten van A-merken kopen op MijnPrivileges.nl
Leuker en lucratiever dan loterijen
Wist je dat het gemiddelde voordeel op een Veilingaankoop in november € 558 was? Iedere dag zijn er geweldige producten en arrangementen met honderden euro’s voordeel te koop op 24 A-Merken- en Evenementen & Leisure Veilingen of verlaag je door een aankoop op de 12 Lastenverlichting Veilingen je vaste lasten als huur, energie, zorgpremies of kinderopvang met honderden euro’s.

Zoals uit hun verhalen blijkt, voelen Privileges leden zich winnaar zodra ze anderen door zo’n Veilingaankoop het nakijken hebben gegeven. Als deelnemer aan de Postcode- of Staatsloterij bepaal je niet zelf of je wint. Indien je meedoet aan deze loterijen, zorg er dan met een Privileges lidmaatschap voor dat je toch wint door een Veilingaankoop met honderden euro's voordeel.

Geen overtuigender bewijs dan verhalen over hun ervaringen door leden
Zo doen vele leden enthousiast hun verhaal over de tactiek die ze gebruikten om met honderden euro’s voordeel op de Veilingen een product of arrangement in de wacht te slepen (“Kopers vertellen het” A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen).

Verder vertellen leden hoe blij verrast ze waren met hun Puzzel & Win prijs en de snelle levering ervan (“Bekijk de winnaars” Puzzel & Win). Of hoe bijzonder het was om met PrijsVoordeel Tegoed voor weinig of niets de allerbeste games en producten van A-merken te kopen (“Hoe werd het verdiend en besteed” PrijsVoordeel Veilingen).

Zou je het niet leuk vinden als je ook zo’n verhaal kan vertellen?