Evenementen Veilingen: zo werkt het

De Evenementen Veilingen op MijnPrivileges.nl staan garant voor unieke arrangementen voor de populairste evenementen op het gebied van sport, cultuur en entertainment. Nationaal en internationaal. Met deze arrangementen gaan voor jou deuren open die voor anderen gesloten blijven. Door de uitzonderlijk lage prijzen maken de Evenementen Veilingen het onbereikbare bereikbaar.

Altijd de beste kaarten en bijzondere extra’s
De arrangementen zijn compleet verzorgd en zeer luxueus en bevatten toegangskaarten voor evenementen die vaak overal al uitverkocht zijn. MijnPrivileges.nl heeft altijd entreekaarten voor de beste plaatsen en de arrangementen bieden bovendien allerlei bijzondere extra’s; denk daarbij aan een luxe diner voorafgaand aan het evenement, speciaal vervoer of toegang tot de ruimte voor genodigden. In ieder geval is alles tot in de puntjes voor jou geregeld, tot de hotelovernachting(en) en in veel gevallen de vlucht aan toe, wanneer het een evenement in het buitenland betreft. Alle kaarten voor de evenementen worden van erkende en gerenommeerde marktpartijen betrokken.

Arrangement voor twee
De arrangementen zijn voor twee personen en je bent vrij in het kiezen van een reisgenoot. Ga je met je partner, vriend, vriendin, familielid of buurman? Je kunt meenemen wie je wilt, zolang jullie allebei beschikken over een Nederlands paspoort of identiteitskaart, geldig tot en met de dag van thuiskomst.

Wanneer betalen
Zodra een evenement is gemijnd, wordt het arrangement gereserveerd en zijn de kaarten vastgelegd. De arrangementen worden via iDEAL meteen en in één keer afgerekend bij het afronden van de Evenementen Veilingaankoop.

Kaarten op naam
Voor sommige arrangementen moeten de toegangskaarten op naam gesteld worden. Als het een evenement in het buitenland betreft, zijn ook je gegevens zoals vermeld in het paspoort nodig voor de vliegtickets en het verblijf. Daarom nemen wij binnen twee werkdagen na de aankoop contact met je op om de details te bespreken. Ook vragen wij je om zo snel mogelijk kopieën op te sturen van de geldige paspoorten van jezelf en je reisgenoot.