Evenementen & Leisure Veilingen: zo werkt het

Als je een arrangement op de Evenementen & Leisure Veilingen ziet staan dat je wilt kopen, en je kunt de zeer lage prijs niet langer weerstaan, dan ga je als volgt te werk:
 

  • Klik op ‘MIJN’. Daarmee is je aankoop nog niet definitief.
  • Je gaat automatisch naar de volgende pagina. Door op ‘Bevestiging Veilingaankoop’ te klikken, beëindig je de Veiling en is het arrangement van jou. Let op: als je te lang wacht met op 'Bevestig Veilingaankoop'  te klikken, kan een ander je nog voor zijn geweest.
  • Je komt vervolgens terecht in het scherm ‘Gefeliciteerd met je Veilingaankoop’. Door op ‘Afrekenen’ te klikken, ga je automatisch naar de Checkout met daarin het gekochte arrangement.
  • Via de Checkout krijg je toegang tot iDEAL voor het uitvoeren van de betaling. Als de betaling via iDEAL niet is gedaan binnen 10 minuten nadat je op de knop ‘Bevestig Veilingaankoop’ hebt geklikt, vervalt de aankoop en gaat het arrangement weer terug naar de Evenementen & Leisure Veilingen.
  • Na betaling krijg je zowel op MijnPrivileges.nl als via e-mail onmiddellijk de bevestiging van je aankoop. 
Na je aankoop op de Evenementen & Leisure Veilingen neemt een medewerker van Privileges binnen 48 uur contact met je op om een volledig verzorgd arrangement voor je te regelen.