Lastenverlichting Veilingen: zo werkt het

Als je een Lastenverlichting op de Lastenverlichting Veilingen ziet staan waarvan je gebruik zou willen maken en je vindt de getoonde winst geweldig, dan ga je als volgt te werk.
 

  • Klik op ‘MIJN’. Daarmee is de aankoop nog niet definitief.
  • Je gaat automatisch naar de volgende pagina. Door op ‘Bevestig Veilingaankoop’ te klikken, beëindig je de Veiling en is de Lastenverlichting van jou. Let op: als je te lang wacht met op ‘Bevestig Veilingaankoop’ te klikken, kan een ander je nog voor zijn geweest.
  • Je komt vervolgens terecht in het scherm ‘Gefeliciteerd met je Veilingaankoop’. Door op ‘Afrekenen’ te klikken, ga je automatisch naar de Checkout met daarin de gekochte Lastenverlichting.
  • Via de Checkout krijg je toegang tot iDEAL voor het uitvoeren van de betaling. Als de betaling via iDEAL niet is gedaan binnen 10 minuten nadat je op de knop ‘Bevestig Veilingaankoop’ hebt geklikt, vervalt de aankoop en gaat de Lastenverlichting weer terug naar de Lastenverlichting Veilingen.
  • Na de betaling krijg je zowel op MijnPrivileges.nl als via e-mail onmiddellijk de bevestiging van je aankoop. 
Nadat je een Lastenverlichting hebt aangekocht op de Lastenverlichting Veilingen, neemt een medewerker van Privileges binnen 48 uur contact met je op om voor de uitbetaling van de Lastenverlichting zorg te dragen.