Leisure Veilingen: zo werkt het

Op de Leisure Veilingen van MijnPrivileges.nl vind je toparrangementen naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Steden- en golftrips, cruises en wellness weekenden. Door de exceptioneel lage prijzen brengen de arrangementen je op plaatsen waar je altijd alleen maar van durfde te dromen. De Leisure Veilingen maken deze droomarrangementen toegankelijk. Door MijnPrivileges.nl wordt het onbereikbare bereikbaar.

Kwaliteit van de buitencategorie
De culinaire arrangementen zijn inclusief overnachting en je dineert uitsluitend in toprestaurants met twee of drie Guide Michelinsterren. Je verblijft in beroemde en gerenommeerde hotels als je één van de steden-arrangementen bemachtigt. Een statig landgoed of een imposant château als verblijf waar je tevens gastronomisch verwend wordt, zijn kenmerken van de wellnessarrangementen. Cruises op de Middellandse Zee en de Oostzee laten je overdadig genieten en je verwachtingen worden overtroffen door de geheel verzorgde familie-arrangementen naar de beste en bekendste attractieparken in binnen- en buitenland. Alle arrangementen worden van erkende en gerenommeerde marktpartijen betrokken.

Het aanbod op de Leisure Veilingen is dan ook zeer gevarieerd. Wat dacht je een luxe diner met overnachting in restaurant De Librije, Beluga of Inter Scaldes? Of ga je voor een stedentrip met verblijf in een beroemd tophotel zoals het Raphael in Parijs of het Adlon Kempinski in Berlijn? Liever ontspannen en genieten tijdens een achtdaagse, geheel verzorgde Middellandse Zee-cruise op het grootste cruiseschip ter wereld? Of verrast je het gezin met een VIP-arrangement naar Disneyland of de Efteling? Hoe langer je durf te wachten, hoe lager het bedrag dat je betaal voor een begeerlijk arrangement.

Mijnen en boeken
Heb je de keuze gemaakt, hou de Leisure Veilingen dan goed in de gaten en mijn het arrangement voor de prijs die je bereid bent ervoor te betalen. Zolang de Veiling loopt, daalt de prijs. Net zo lang tot het arrangement wordt gekocht. Bij ieder arrangement vind je een uitgebreide beschrijving van de inhoud van het arrangement. Ook tref je hier alle specificaties op een rij en het programma van dag tot dag. Onder de tab ‘Boeken’ staat belangrijke informatie over hoe en wanneer het arrangement geboekt kan worden. De data die hier genoemd worden zijn de data waarop het arrangement van je keuze beschikbaar is. Nadat het arrangement is gemijnd neemt MijnPrivileges.nl, op werkdagen, binnen 48 uur contact met je op om de details te bespreken. Je kunt dan aangeven wanneer je van het arrangement gebruik wil maken zodat MijnPrivileges.nl dit kan boeken. Binnen drie werkdagen dien je een kopie van je geldige paspoort en dat van je reisgenoot te overleggen.

Arrangement voor twee
De arrangementen zijn voor twee of meer personen en je bent vrij in het kiezen van reisgenoten. Ga je met je partner, vriend, vriendin, familielid of buurman? De keuze is aan jou. Hij of zij hoeft, net als jou, slechts over een Nederlands paspoort of identiteitskaart te beschikken dat tot en met de dag van de thuiskomst geldig is.

Wanneer betalen
Zodra je een arrangement hebt gemijnd, reserveert MijnPrivileges.nl dit, zodat je alleen nog maar hoef aan te geven wanneer je er gebruik van wenst te maken. De arrangementen worden via iDEAL meteen en in één keer afgerekend bij het afronden van de Leisure Veilingaankoop.