Contributie Korting Veilingen: zo werkt het

Lid worden is door de Contributie Korting Veilingen een spannend spel, waarbij je met andere wedijvert om de hoogst mogelijke Contributie Korting in de wacht te slepen en daardoor Privileges lid te worden met de laagst mogelijke Contributie.
 
Je ziet op de Contributie Korting Veilingen voortdurend anderen lid worden en door de ‘gemijnde’ kortingen met welke Contributie Korting. Kunje het geduld op brengen om te wachten terwijl je weet dat een ander die heel lage contributie kan ‘mijnen’, die je zelf zou willen hebben?
 
De jaarcontributie is € 165. Bijvoorbeeld met een Contributie Korting van € 137 betaal je voor het eerste jaar slechts € 28. Zolang je onafgebroken lid blijft, betaal je ieder jaar daarna € 110 in plaats van € 165.
 
Doordat je drie keer kunt deelnemen aan de Contributie Korting Veilingen weet je zeker dat je een heel lage contributie voor je Privileges lidmaatschap voor het eerste jaar in de wacht zult slepen. Om met de hoogst mogelijke Contributie Korting zo weinig mogelijk voor je lidmaatschap te betalen ga je als volgt te werk: 

  1. Kies de Contributie Korting die je wilt hebben op de Contributie Korting Veilingen en klik op ‘MIJN’. Daarmee is deze Contributie Korting nog niet van jou.
  2. Nadat je op ‘MIJN’ hebt geklikt, verschijnt een venster met de kop ‘Belangrijk’. In dit venster zie je zowel de door jou gemijnde korting als je eerste jaarcontributie. Door op ‘OK’ te klikken gat je akkoord met de Voorwaarden Contributie Korting Veilingen en is de gemijnde Contributie Korting van jou. Wacht niet te lang, want een ander kan je nog voor zijn totdat je op ‘OK’ klikt.
  3. Zodra je op ‘OK’ klikt, kom je op het aanmeldformulier en gebruik je daarmee één van je drie deelnames aan de Contributie Korting Veilingen. De door jou gemijnde Contributie Korting vervalt en de gebruikte deelname wordt beëindigd, indien je je  niet middels het geopende aanmeldformulier aanmeldt als Privileges lid.
  4. In het aanmeldformulier zie je zowel de door jou gemijnde Contributie Korting als je contributie van het eerste jaar. Om het je makkelijk te maken zijn de bij ons bekende persoonlijke gegevens al ingevuld.
  5. Je meldt je aan voor een volwaardig Privileges lidmaatschap voor een jaar. De netto jaarcontributie voor het Privileges lidmaatschap na aftrek van je Contributie Korting vindt plaats via automatische incasso, waartoe je bij je aanmelding de toestemming verleent.