Contributie Korting Veilingen: zo werkt het

Op de Contributie Korting Veilingen zie je voortdurend anderen lid worden met een lage contributie. Word je ook lid en betaal je eveneens zo’n lage contributie?

De Reguliere Contributie is € 198 per jaar. Met een Contributie Korting van bijvoorbeeld € 144 betaal je voor het eerste jaar slechts € 54. Zolang je onafgebroken lid blijft, betaal je ieder jaar daarna € 132 in plaats van de Reguliere Contributie € 198.

Doordat je drie keer kunt deelnemen aan de Contributie Korting Veilingen weet je zeker dat je een heel lage contributie in de wacht zult slepen. Zelfs nadat je jezelf hebt aangemeld voor het Privileges lidmaatschap met een hele lage contributie, kun je alsnog zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen na aanmelding dit lidmaatschap annuleren.

Om met de hoogst mogelijke Contributie Korting zo weinig mogelijk voor je lidmaatschap te betalen ga je als volgt te werk:

  1. Kies de Contributie Korting die je wilt hebben op de Contributie Korting Veilingen en klik op ‘MIJN’. Daarmee is deze Contributie Korting nog niet van jou.
  2. Nadat je op ‘MIJN’ hebt geklikt, verschijnt een venster met de kop ‘Belangrijk’. In dit venster zie je zowel de door jou gemijnde korting als je eerste jaarcontributie. Door op ‘OK’ te klikken ga je akkoord met de Voorwaarden Contributie Korting Veilingen en is de gemijnde Contributie Korting van jou.
  3. Zodra je op ‘OK’ klikt, kom je op het aanmeldformulier en gebruik je daarmee één van je drie deelnames aan de Contributie Korting Veilingen. De door jou gemijnde Contributie Korting vervalt en de gebruikte deelname wordt beëindigd, indien je je niet middels het geopende aanmeldformulier aanmeldt als Privileges lid
  4. In het aanmeldformulier zie je zowel de door jou gemijnde Contributie Korting als je contributie van het eerste jaar. Om het makkelijk te maken zijn de bij ons bekende persoonlijke gegevens al ingevuld.
  5. Voor het voltooien van je aanmelding voor het Privileges lidmaatschap volg je vervolgens de aanwijzingen van het aanmeldformulier.
Veel succes!