Ik wil meer weten

Win een prachtig product van een A-merk met Login & Win. Registreren voor Login & Win is gratis. Ook aan deelnemen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden. Na registratie kun je als deelnemer bovendien deelnemen aan de Abonnement Korting Veilingen van Privileges Mobiel en de Contributie Korting Veilingen van Privileges.

Met de Abonnement Korting Veilingen bepaal je zelf hoeveel minder je per maand betaalt in vergelijking met je huidige mobiel abonnement. Je maakt met je Privileges Mobiel abonnement gebruik van het razendsnelle 4G Only netwerk van Tele2, in 2017, 2018, 2019 en 2020 uitgeroepen tot beste netwerkprovider in Nederland. Bovendien kun je door de Privileges Mobiel App altijd zonder beperking van je abonnement gebruikmaken en gelijktijdig onnodige buitenbundel kosten voorkomen. Zo profiteer je zo voordelig mogelijk van je mobiel abonnement.

Met de Contributie Korting Veilingen van Privileges bepaal je zelf hoe weinig je voor een Privileges lidmaatschap betaalt. Ieder jaar kan een Privileges lid met honderden euro’s voordeel een Veilingaankoop doen op de A-Merken-, Evenementen & Leisure- en LastenVerlichting Veilingen, meerdere keren topproducten van A-merken winnen met Puzzel & Win en met gratis gemijnd PrijsVoordeel van de PrijsVoordeel Veilingen de allerbeste games en producten van A-merken voor weinig of niets kopen.

Let op: je hoeft geen Privileges lid te zijn om Privileges Mobiel abonnee te worden en het omgekeerde geldt eveneens.