Ik wil meer weten

De allerbeste producten van A-merken winnen met Login & Win. Registreren voor Login & Win is gratis. Ook aan deelnemen en winnen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden. Na registratie heb je als deelnemer bovendien het recht om deel te nemen aan de Abonnement Korting Veilingen van Privileges Mobiel en de Contributie Korting Veilingen van Privileges.

Met de Abonnement Korting Veilingen bepaal je zelf hoe weinig je per maand betaalt voor een Privileges Mobiel abonnement. Met zo’n abonnement maak je gebruik van het razendsnelle 4G Only netwerk van Tele 2, in 2017, 2018 en 2019 uitgeroepen tot beste mobiele netwerkprovider in Nederland. Bovendien kun je door de Privileges Mobiel App altijd zonder beperking van je abonnement gebruikmaken en gelijktijdig onnodige buiten bundelkosten voorkomen. Zo profiteer je zo voordelig mogelijk van een mobiel abonnement.

Met de Contributie Korting Veilingen van Privileges bepaal je ook zelf hoe weinig je het eerste jaar voor een Privileges lidmaatschap betaalt. Ieder jaar kan een Privileges lid met honderden euro’s voordeel een Veilingaankoop doen op de A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen, meerdere keren topproducten van A-merken winnen met Puzzel & Win en met gratis gemijnd PrijsVoordeel op de PrijsVoordeel Veilingen de allerbeste games en producten van A-merken voor weinig of niets kopen.

Let op: Je hoeft geen Privileges lid te zijn om Privileges Mobiel abonnee te kunnen worden en het omgekeerde geldt eveneens.