A-Merken Veilingen: zo werkt het

Wat maakt de A-Merken Veilingen uniek? Op deze Veilingen vindt u uitsluitend de allerbeste producten die van onafhankelijke experts of gebruikers tenminste een score van ‘goed’ of hoger hebben gekregen, of de allernieuwste spraakmakende producten van A-merken. Deze begeerlijke producten worden op de A-Merken Veilingen met honderden euro’s voordeel gekocht. Hoe populairder een product, des te vaker het terugkomt op deze Veilingen. De belangrijkste vraag is: hoe lang denkt u te kunnen wachten met mijnen?

Wat wordt er geveild?
Uitsluitend begeerlijke producten uit het assortiment van MijnPrivileges.nl komen op de A-Merken Veilingen, zoals spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon, tablets en smartphones van Apple en Samsung, keukenmachines van Kenwood en KitchenAid en espressomachines van De’Longhi en Jura. Al deze producten zijn door onafhankelijke experts of gebruikers tenminste als ‘goed’ of hoger beoordeeld. Alleen voor de allernieuwste spraakmakende producten van A-merken zonder expert- of gebruikerscore wordt een uitzondering gemaakt. Deze komen met de markering ‘Hot & New’ op de A-Merken Veilingen. Zo kunnen ook de allernieuwste producten, waarvoor u in de winkel het volle pond betaalt zonder enige korting, tegen ongelofelijk lage prijzen op de A-Merken Veilingen bemachtigd worden. 

Kopen onder de laagste prijs in de markt 
Privileges leden kopen de allerbeste producten van A-merken uit het assortiment van MijnPrivileges.nl tegen de laagste prijs in de markt. De startprijs van producten op de A-Merken Veilingen is de prijs waarvoor Privileges leden datzelfde product uit het assortiment van MijnPrivileges.nl kopen. Kopen op de A-Merken Veilingen is dan ook kopen met de grootst mogelijke zekerheid dat de prijs die u betaalt honderden euro’s lager is dan de laagste prijs in de markt.