A-Merken Veilingen: zo werkt het

Als je een begeerlijk product ziet op de A-Merken Veilingen dat je zou willen kopen en je kunt niet langer weerstand bieden aan de ongelooflijk lage prijs, dan ga je als volgt te werk: 
 

  • Klik op ‘MIJN’. Daarmee is de aankoop nog niet definitief.
  • Je gaat automatisch naar de volgende pagina. Door op ‘Bevestig Veilingaankoop’ te klikken, beëindig je de Veiling en is de aankoop van jou. Let op: als je te lang wacht met op ‘Bevestig Veilingaankoop’ te klikken, kan een ander je nog voor zijn geweest.
  • Je komt vervolgens terecht in het scherm ‘Gefeliciteerd met je Veilingaankoop’. Door op ‘Afrekenen’ te klikken, ga je automatisch naar de Checkout met daarin het gekochte product.
  • Via de Checkout krijg je toegang tot iDEAL voor het uitvoeren van de betaling. Als de betaling via iDEAL niet is gedaan binnen 10 minuten nadat je op de knop ‘Bevestig Veilingaankoop’ hebt geklikt, vervalt de aankoop en gaat het product weer terug naar de A-Merken Veilingen. 
  • Na de betaling krijg je zowel op MijnPrivileges.nl als via e-mail onmiddellijk de bevestiging van je aankoop. 
Na je aankoop op de A-Merken Veilingen neemt een medewerker van Privileges contact met je op om ervoor te zorgen dat deze aankoop binnen 48 uur door onze chauffeur bij je bezorgd wordt.