Privileges lidmaatschap: zo werkt het

Ieder jaar kun je met je Privileges lidmaatschap

  • een Veilingaankoop doen met honderden euro's voordeel onder de laagste prijs in de markten Puzzel & Win prijzen winnen, die ieder op zich honderden euro's waard zijn
    en
  • gratis PrijsVoordeel mijnen en daarmee voor weinig of niets de allerbeste games
    en
  • producten van A-merken kopen op MijnPrivileges.nl
Leuk en lucratief
Iedere dag zijn er geweldige producten en arrangementen te koop met honderden euro’s voordeel op de A-Merken- en Evenementen & Leisure Veilingen of verlaag je door een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen je vaste lasten als energie en zorgverzekering met honderden euro’s. Zoals uit hun verhalen blijkt, voelen Privileges leden zich winnaar zodra ze anderen door zo’n Veilingaankoop het nakijken hebben gegeven.

Geen overtuigender bewijs dan verhalen van leden over hun ervaringen
Honderden enthousiaste verhalen van leden op MijnPrivileges.nl over hun aankopen met honderden euro’s voordeel op de Veilingen (“Kopers vertellen het” A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen), over hun gewonnen prijzen met Puzzel & Win (“Bekijk de prijswinnaars” op Puzzel & Win) en over hoe ze met PrijsVoordeel Tegoed voor weinig of niets de allerbeste games en producten van A-merken kochten (“Hoe werd het verdiend en besteed” op de PrijsVoordeel Veilingen).

Zou je het niet leuk vinden als je ook zo’n verhaal kan vertellen?

Contributie Korting Veilingen maakt aanmelden wel heel aantrekkelijk en voordelig
Op de Contributie Korting Veilingen kies je wat je betaalt voor een halfjaar contributie. Je bepaalt dus zelf hoeveel je ervoor overhebt om in een half jaar te ontdekken wat het Privileges lidmaatschap te bieden heeft. Wacht je echter te lang, dan kan een ander je voor zijn. Zelfs nadat je jezelf hebt aangemeld voor het Privileges lidmaatschap met een lage contributie kun je alsnog zonder opgave van reden binnen veertien dagen je aanmelding ongedaan maken.