Privileges lidmaatschap: zo werkt het

Het Privileges lidmaatschap biedt je ieder jaar de mogelijkheid een Veilingaankoop te doen met honderden euro’s voordeel. Bovendien kun je elk jaar prachtige Puzzel & Win prijzen winnen ook al heb je in eerdere jaren meerdere prijzen gewonnen. En ieder jaar kun je gratis PrijsVoordeel mijnen waarmee je voor weinig of niets de allerbeste games en producten van A-merken op MijnPrivileges.nl koopt.

Leuker en lucratiever dan loterijen
Wist je dat het gemiddelde voordeel op een Veilingaankoop in maart € 610 was? Iedere dag zijn er geweldige producten en arrangementen met honderden euro’s voordeel te koop op 24 A-Merken- en Evenementen & Leisure Veilingen of verlaag je door een aankoop op de 12 Lastenverlichting Veilingen je vaste lasten als huur, energie, zorgpremies of kinderopvang met honderden euro’s.

Zoals uit hun verhalen blijkt, voelen Privileges leden zich winnaar zodra ze anderen door zo’n Veilingaankoop het nakijken hebben gegeven. Als deelnemer aan de Postcode- of Staatsloterij bepaal je niet zelf of je wint. Indien je meedoet aan deze loterijen, zorg er dan met een Privileges lidmaatschap voor dat je toch wint door een Veilingaankoop met honderden euro's voordeel.

Geen overtuigender bewijs dan verhalen over hun ervaringen door leden
Zo doen vele leden enthousiast hun verhaal over de tactiek die ze gebruikten om met honderden euro’s voordeel op de Veilingen een product of arrangement in de wacht te slepen (“Kopers vertellen het” A-Merken-, Evenementen & Leisure- en Lastenverlichting Veilingen).

Verder vertellen leden hoe blij verrast ze waren met hun Puzzel & Win prijs en de snelle levering ervan (“Bekijk de winnaars” Puzzel & Win). Of hoe bijzonder het was om met PrijsVoordeel Tegoed voor weinig of niets de allerbeste games en producten van A-merken te kopen (“Hoe werd het verdiend en besteed” PrijsVoordeel Veilingen).

Zou je het niet leuk vinden als je ook zo’n verhaal kon vertellen?

Contributie Korting Veilingen maakt aanmelden wel heel aantrekkelijk en voordelig
Door de Contributie Korting Veilingen werd in maart voor het eerste lidmaatschapsjaar gemiddeld € 35,69 betaald in plaats van € 165. Zolang je onafgebroken lid blijft, betaal je ieder jaar daarna slechts € 110. Zelfs nadat je jezelf hebt aangemeld voor het Privileges lidmaatschap met een hele lage contributie kun je alsnog zonder opgave van reden binnen veertien dagen na aanmelding dit lidmaatschap ongedaan maken.