Inloggen

MijnPrivileges.nl is voor leden en geregistreerde deelnemers. Daarom dien je in te loggen om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die de website biedt. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord niet bij de hand, dan kun je een wachtwoord opvragen.

Controleer de gemarkeerde velden en vul ze correct in.


 
* verplicht veld
Wachtwoord opvragen

Heb je je wachtwoord niet bij de hand? Klik dan op 'Wachtwoord opvragen' en je ontvangt direct op je e-mailadres een nieuw wachtwoord.

Toelichting

Nadat je je hebt geregistreerd voor Login &Win kun je als deelnemer inloggen door het invoeren van je e-mailadres en wachtwoord, zoals deze bekend zijn Privileges. Wachtwoord niet bij de hand? Vraag dan een nieuw wachtwoord op.

Nog niet geregistreerd voor Login & Win?

De allerbeste producten van A-merken worden gewonnen met Login & Win. Registeren voor Login & Win is gratis. Ook aan deelnemen en winnen is geen enkele verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden. Na registratie heeft een deelnemer bovendien het recht om aan de Abonnement Korting Veilingen van Privileges Mobiel en de Contributie Korting Veilingen van Privileges deel te nemen.


Ik wil meer wetenIk wil mij registreren