Terug naar Kopers vertellen het

Sandra Reuvers

‘We spelen regelmatig met het hele gezin voor de gezelligheid’

Sandra Reuvers mijnde op de A-Merken Veilingen het uitgebreide Nintendo Switch-pakket en behaalde maar liefst 420 euro voordeel op de startprijs. Iedereen in huize Reuvers is uiterst tevreden met het Switch-pakket.  ‘Het pakket is vooral voor de kinderen bedoeld, maar ook een beetje voor mezelf en mijn man’, vertelt Sandra. Het gezin beschikt nu over Nintendo’s nieuwste console met onder meer acht games en een extra Dock-station. 
 
De 37-jarige Sandra en haar man Rob zijn de ouders van hun 9-jarige dochter Rosan en 6-jarige zoon Milan. De Switch is helemaal op zijn plek bij het viertal. We spelen regelmatig met zijn allen Mario Kart en Super Mario Party, voor de gezelligheid’, aldus de inwoonster van het Gelderse Beneden-Leeuwen. ‘En Rob en Milan zijn helemaal weg van de Zelda-games.’
 
Sandra is vijf jaar lid van Privileges. Ze aasde al enige tijd op het Nintendo-pakket. ‘Ik had het eerder voorbij zien komen op de Veilingen, maar was toen net te laat met mijnen. Ik baalde er enorm van. Toen het pakket er weer opkwam, hield ik het dus goed in de gaten en heb ik voor de zekerheid voor 20 euro meer gemijnd dan de vorige koper.’ Ze betaalde 695 euro voor het pakket ter waarde van 1.115 euro.
 
Ook het extra Dock-station, waarmee de Switch wordt aangesloten op de televisie, is een uitkomst voor het gezin. ‘Dat tweede station wilden we heel graag hebben. We gaan eerdaags een tuinhuis bouwen en daar komt een televisie in te staan. Als we daar een Dock aan koppelen, kunnen we ook in het tuinhuis spelen. Ja, dat zien we al helemaal voor ons’, besluit Sandra met een lach.