Terug naar Kopers vertellen het

Nick Vink

‘Het geluid van deze Sonos komt van alle kanten’

Nick Vink en zijn vriendin betrekken binnenkort een nieuwe woning in hun woonplaats IJsselstein, en dat vond Nick de ideale aanleiding om een nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen. Op de A-Merken Veilingen zag hij de Sonos Arc soundbar en de bijbehorende Sub G3 subwoofer staan, en daar wilde hij voor gaan. Het lukte hem de set te mijnen, met bovendien een mooi voordeel van 425 euro.

Omdat de verhuizing nog even op zich laat wachten, heeft Nick de soundbar en subwoofer alvast in gebruik genomen. ‘We kunnen pas over een paar maanden in ons nieuwe huis, en zolang wilde ik niet wachten om van de Sonos-set te genieten’, zegt Nick. ‘Ik heb de soundbar opgehangen en ik heb er de eerste films al mee bekeken. Het geluid komt van alle kanten, je zit midden in de actie. Het is echt te gek.’

Het advies om voor een Sonos-set te gaan, kwam van een aantal vrienden en klanten van Nick. ‘Zij hebben allemaal een installatie van Sonos en zijn er erg over te spreken. In het begin is het even wennen, want de set is nog aan het leren. Langzamerhand wordt het geluid geoptimaliseerd voor de ruimte waarin je de set hebt geplaatst. Op een gegeven moment weet de Sonos waar de meubels en kasten staan en past daar het geluid op aan, zodat jij optimaal het geluid ontvangt’, legt hij uit.

De 29-jarige Nick werkt als meubelmaker en werd tien jaar geleden lid van Privileges. ‘Op de Veilingen van Privileges kunt je voordeel behalen bij de aankoop van producten van topmerken als Sonos en Apple. Dat kan nergens anders, en daarom ben ik lid. Het enige nadeel van deze aankoop is, is dat ik straks buren heb. Ik moet me echt inhouden met deze set, want anders kom ik in de problemen’, zegt Nick lachend.