Terug naar Kopers vertellen het

Mark Haagmans

‘DeWalt is een merk voor professionals’

‘Ik ben een hobbyklusser en heb dan ook regelmatig klusjes te doen’, zegt Mark Haagmans. Het is dus in zijn eigen belang om over goed gereedschap te beschikken. En dat heeft Mark nu. Het lukte hem namelijk om op de A-Merken Veilingen een combiset met bitset van het topmerk DeWalt te mijnen. Hij deed dat ook nog eens met 489 euro voordeel.

‘Ik had een oude multitool en een boor- en zaagmachine van het huismerk van Lidl. Dat spul was aan het einde van hun Latijn’, schetst Mark zijn troosteloze gereedschapsstatus van voor zijn aankoop. ‘Ik moest dus op zoek naar nieuw gereedschap. En dat is gelukt. Deze DeWalt-set is ideaal.’ Hij is nu in het bezit van een schroef/klopboormachine, slagschroevendraaier, cirkelzaag, multitool, decoupeerzaag, combihamer en haakse slijper.

‘DeWalt is een merk voor professionals. Het gereedschapsset is dus een flinke upgrade, en dat ook nog eens voor een mooie prijs’, vervolgt Mark. Hij verwacht dat de kwaliteitsimpuls het klussen een stuk makkelijker en plezieriger maakt. ‘Ik heb nu de geschikte apparaten, en dat komt goed van pas. Ik heb de komende tijd nogal wat klusjes in en om het huis te doen.’

Mark is 50 jaar, woont in Kerkrade en werkt als radioloog bij een medisch centrum in Zuid-Limburg. Hij viert dit jaar een Privileges-jubileum: tien jaar is hij nu lid. In die jaren heeft hij al heel wat voordeel behaald op zijn aankopen op de Veilingen en in de webshop. ‘En daardoor heb ik ook anderen geënthousiasmeerd voor Privileges’, aldus Mark.