Terug naar Kopers vertellen het

Jurgen Swaans

‘Maar dit was natuurlijk wel een heel erg goed aanbod’

Jurgen Swaans werkt sinds kort op een fonkelnieuwe Microsoft Surface Pro 7. ‘Ik had de voorganger van deze versie, maar die was al vier jaar oud. Dan is het fijn om het nieuwste exemplaar te hebben’, zegt de ondernemer. ‘Ik ga hem vooral gebruiken voor PowerPoint en andere Office-bewerkingen.’ Het lukte hem om de tablet op de A-Merken Veilingen te mijnen met 744 euro voordeel.

‘Ik was eigenlijk een beetje vergeten dat ik dit jaar nog de mogelijkheid had om iets te kunnen mijnen’, geeft Jurgen toe. ‘En dit was ook wel een heel erg goed aanbod.’ Toen hij namelijk een blik wierp op de Veilingen, zag hij dat de Surface Pro 7 ter waarde van 1.649 euro op slechts 905 euro stond. Dat was een te mooie kans om te laten lopen. Zonder aarzeling drukte hij op de Mijn-knop.

Jurgen heeft de tablet inmiddels volop in gebruik. Vooral op zijn werk heeft hij er veel profijt van. ‘Ik merk aan deze nieuwe versie van de Surface Pro dat de batterij lekker lang meegaat. Dat scheelt een hoop’, vertelt de 46-jarige inwoner van het Brabantse Goirle. Jurgen heeft zijn eigen online marketing- en reclamebureau en zegt dat 2020 een jaar was om snel te vergeten. ‘De activiteiten zijn zeker gehalveerd. Maar volgend jaar moeten de zaken weer gaan aantrekken’, zegt hij optimistisch.

Op de werkvloer van Jurgens zaak is Privileges een ‘hot topic’. ‘Er zijn meerdere mensen lid, volgens mij vijf’, zegt hij. Jurgen zelf is inmiddels zes jaar lid van Privileges. ‘Ik ben destijds aangemeld door een collega en wij hebben daarna ieder nog meer collega’s lid gemaakt.’