Terug naar Kopers vertellen het Eric Prins ‘Heerlijk weekend Maastricht, tot in de puntjes verzorgd’ ‘We hebben het heerlijk gehad in Maastricht’, vertelt Eric Prins opgetogen over het culinaire Maastricht-arrangement met zesgangendiner bij sterrestaurant Beluga Loves You, dat hij met bijna 400 euro voordeel had gemijnd. ‘Het hele weekend was weer tot in de puntjes verzorgd, precies zoals we van Privileges gewend zijn.’ Eric en zijn vrouw Yvon zijn kenners: als ware levensgenieters hebben ze zich in de loop der jaren tegoed gedaan aan vrijwel alle culinaire Leisure-arrangementen van Privileges. Eric vertelt dan ook met smaak en verstand van zaken over zijn culinaire belevenissen. ‘We hadden al eens bij Beluga gegeten, maar er is nu een andere chef, dus de keuken was weer nieuw. Er was voor ons een heel mooi zesgangenmenu samengesteld, met leuke, complexe gerechten en een keurig verzorgd wijnarrangement. Erg leuk was dat de chef zelf bij aanvang “drakenbrood” als amuse serveerde: kleine kubusjes, geserveerd in een stenen “drakenei”, gekoeld met droogijs. Dat verdampt in de mond, dus als je een hapje neemt, komt er letterlijk stoom uit je mond en je neus – erg grappig, ook al omdat je het overal om je heen aan de andere tafels ziet gebeuren.’ ‘Het hotel, Maison Hustinx aan het Vrijthof, was ook erg prettig, maar we hebben er niet zo heel veel tijd doorgebracht. Maastricht is zo’n fijne stad! We zijn begonnen op het bekende terras van De Vogelstruys op het Vrijthof en hebben vervolgens eindeloos geslenterd door de grote en kleine straatjes. We hebben het Natuurhistorisch museum bezocht, met de Mosasaurus, en natuurlijk het Bonnefantenmuseum. En in het Fotomuseum aan het Vrijthof vielen we met de neus in de boter: daar was de tentoonstelling Between the Sea and the Sky van Jimmy Nelson te zien. Fantastisch, ik kan het iedereen aanraden.’ Eric (72) en zijn vrouw Yvon wonen in Amersfoort en zijn allebei al elf jaar lang Privileges lid. En daar maken ze uitbundig gebruik van, met zo nu en dan een aankoop in de webwinkel met PrijsVoordeel, maar vooral met de culinaire Leisure-arrangementen. ‘We hebben vrijwel alles gedaan – Berlijn, de Eiffel, Brussel, Merlet, noem maar op. Wij zijn Bourgondiërs, zogezegd. We houden van de goede dingen des levens en we zijn altijd zeer tevreden over wat Privileges daaraan bijdraagt.’ Als kenner geeft Eric graag nog een tip aan andere Privileges leden op weg naar een heerlijk weekend Maastricht. ‘Ga onderweg lekker lunchen in het witte dorp Thorn, op een uurtje afstand van Maastricht. Echt de moeite waard!’
‘Heerlijk weekend Maastricht, tot in de puntjes verzorgd’ ‘We hebben het heerlijk gehad in Maastricht’, vertelt Eric Prins opgetogen over het culinaire Maastricht-arrangement met zesgangendiner bij sterrestaurant Beluga Loves You, dat hij met bijna 400 euro voordeel had gemijnd. ‘Het hele weekend was weer tot in de puntjes verzorgd, precies zoals we van Privileges gewend zijn.’ Eric en zijn vrouw Yvon zijn kenners: als ware levensgenieters hebben ze zich in de loop der jaren tegoed gedaan aan vrijwel alle culinaire Leisure-arrangementen van Privileges. Eric vertelt dan ook met smaak en verstand van zaken over zijn culinaire belevenissen. ‘We hadden al eens bij Beluga gegeten, maar er is nu een andere chef, dus de keuken was weer nieuw. Er was voor ons een heel mooi zesgangenmenu samengesteld, met leuke, complexe gerechten en een keurig verzorgd wijnarrangement. Erg leuk was dat de chef zelf bij aanvang “drakenbrood” als amuse serveerde: kleine kubusjes, geserveerd in een stenen “drakenei”, gekoeld met droogijs. Dat verdampt in de mond, dus als je een hapje neemt, komt er letterlijk stoom uit je mond en je neus – erg grappig, ook al omdat je het overal om je heen aan de andere tafels ziet gebeuren.’ ‘Het hotel, Maison Hustinx aan het Vrijthof, was ook erg prettig, maar we hebben er niet zo heel veel tijd doorgebracht. Maastricht is zo’n fijne stad! We zijn begonnen op het bekende terras van De Vogelstruys op het Vrijthof en hebben vervolgens eindeloos geslenterd door de grote en kleine straatjes. We hebben het Natuurhistorisch museum bezocht, met de Mosasaurus, en natuurlijk het Bonnefantenmuseum. En in het Fotomuseum aan het Vrijthof vielen we met de neus in de boter: daar was de tentoonstelling Between the Sea and the Sky van Jimmy Nelson te zien. Fantastisch, ik kan het iedereen aanraden.’ Eric (72) en zijn vrouw Yvon wonen in Amersfoort en zijn allebei al elf jaar lang Privileges lid. En daar maken ze uitbundig gebruik van, met zo nu en dan een aankoop in de webwinkel met PrijsVoordeel, maar vooral met de culinaire Leisure-arrangementen. ‘We hebben vrijwel alles gedaan – Berlijn, de Eiffel, Brussel, Merlet, noem maar op. Wij zijn Bourgondiërs, zogezegd. We houden van de goede dingen des levens en we zijn altijd zeer tevreden over wat Privileges daaraan bijdraagt.’ Als kenner geeft Eric graag nog een tip aan andere Privileges leden op weg naar een heerlijk weekend Maastricht. ‘Ga onderweg lekker lunchen in het witte dorp Thorn, op een uurtje afstand van Maastricht. Echt de moeite waard!’
‘We hebben het heerlijk gehad in Maastricht’, vertelt Eric Prins opgetogen over het culinaire Maastricht-arrangement met zesgangendiner bij sterrestaurant Beluga Loves You, dat hij met bijna 400 euro voordeel had gemijnd. ‘Het hele weekend was weer tot in de puntjes verzorgd, precies zoals we van Privileges gewend zijn.’ Eric en zijn vrouw Yvon zijn kenners: als ware levensgenieters hebben ze zich in de loop der jaren tegoed gedaan aan vrijwel alle culinaire Leisure-arrangementen van Privileges. Eric vertelt dan ook met smaak en verstand van zaken over zijn culinaire belevenissen. ‘We hadden al eens bij Beluga gegeten, maar er is nu een andere chef, dus de keuken was weer nieuw. Er was voor ons een heel mooi zesgangenmenu samengesteld, met leuke, complexe gerechten en een keurig verzorgd wijnarrangement. Erg leuk was dat de chef zelf bij aanvang “drakenbrood” als amuse serveerde: kleine kubusjes, geserveerd in een stenen “drakenei”, gekoeld met droogijs. Dat verdampt in de mond, dus als je een hapje neemt, komt er letterlijk stoom uit je mond en je neus – erg grappig, ook al omdat je het overal om je heen aan de andere tafels ziet gebeuren.’ ‘Het hotel, Maison Hustinx aan het Vrijthof, was ook erg prettig, maar we hebben er niet zo heel veel tijd doorgebracht. Maastricht is zo’n fijne stad! We zijn begonnen op het bekende terras van De Vogelstruys op het Vrijthof en hebben vervolgens eindeloos geslenterd door de grote en kleine straatjes. We hebben het Natuurhistorisch museum bezocht, met de Mosasaurus, en natuurlijk het Bonnefantenmuseum. En in het Fotomuseum aan het Vrijthof vielen we met de neus in de boter: daar was de tentoonstelling Between the Sea and the Sky van Jimmy Nelson te zien. Fantastisch, ik kan het iedereen aanraden.’ Eric (72) en zijn vrouw Yvon wonen in Amersfoort en zijn allebei al elf jaar lang Privileges lid. En daar maken ze uitbundig gebruik van, met zo nu en dan een aankoop in de webwinkel met PrijsVoordeel, maar vooral met de culinaire Leisure-arrangementen. ‘We hebben vrijwel alles gedaan – Berlijn, de Eiffel, Brussel, Merlet, noem maar op. Wij zijn Bourgondiërs, zogezegd. We houden van de goede dingen des levens en we zijn altijd zeer tevreden over wat Privileges daaraan bijdraagt.’ Als kenner geeft Eric graag nog een tip aan andere Privileges leden op weg naar een heerlijk weekend Maastricht. ‘Ga onderweg lekker lunchen in het witte dorp Thorn, op een uurtje afstand van Maastricht. Echt de moeite waard!’
‘We hebben het heerlijk gehad in Maastricht’, vertelt Eric Prins opgetogen over het culinaire Maastricht-arrangement met zesgangendiner bij sterrestaurant Beluga Loves You, dat hij met bijna 400 euro voordeel had gemijnd. ‘Het hele weekend was weer tot in de puntjes verzorgd, precies zoals we van Privileges gewend zijn.’ Eric en zijn vrouw Yvon zijn kenners: als ware levensgenieters hebben ze zich in de loop der jaren tegoed gedaan aan vrijwel alle culinaire Leisure-arrangementen van Privileges. Eric vertelt dan ook met smaak en verstand van zaken over zijn culinaire belevenissen. ‘We hadden al eens bij Beluga gegeten, maar er is nu een andere chef, dus de keuken was weer nieuw. Er was voor ons een heel mooi zesgangenmenu samengesteld, met leuke, complexe gerechten en een keurig verzorgd wijnarrangement. Erg leuk was dat de chef zelf bij aanvang “drakenbrood” als amuse serveerde: kleine kubusjes, geserveerd in een stenen “drakenei”, gekoeld met droogijs. Dat verdampt in de mond, dus als je een hapje neemt, komt er letterlijk stoom uit je mond en je neus – erg grappig, ook al omdat je het overal om je heen aan de andere tafels ziet gebeuren.’ ‘Het hotel, Maison Hustinx aan het Vrijthof, was ook erg prettig, maar we hebben er niet zo heel veel tijd doorgebracht. Maastricht is zo’n fijne stad! We zijn begonnen op het bekende terras van De Vogelstruys op het Vrijthof en hebben vervolgens eindeloos geslenterd door de grote en kleine straatjes. We hebben het Natuurhistorisch museum bezocht, met de Mosasaurus, en natuurlijk het Bonnefantenmuseum. En in het Fotomuseum aan het Vrijthof vielen we met de neus in de boter: daar was de tentoonstelling Between the Sea and the Sky van Jimmy Nelson te zien. Fantastisch, ik kan het iedereen aanraden.’ Eric (72) en zijn vrouw Yvon wonen in Amersfoort en zijn allebei al elf jaar lang Privileges lid. En daar maken ze uitbundig gebruik van, met zo nu en dan een aankoop in de webwinkel met PrijsVoordeel, maar vooral met de culinaire Leisure-arrangementen. ‘We hebben vrijwel alles gedaan – Berlijn, de Eiffel, Brussel, Merlet, noem maar op. Wij zijn Bourgondiërs, zogezegd. We houden van de goede dingen des levens en we zijn altijd zeer tevreden over wat Privileges daaraan bijdraagt.’ Als kenner geeft Eric graag nog een tip aan andere Privileges leden op weg naar een heerlijk weekend Maastricht. ‘Ga onderweg lekker lunchen in het witte dorp Thorn, op een uurtje afstand van Maastricht. Echt de moeite waard!’