Terug naar Kopers vertellen het

Sandor Deen

‘Het was echt weer geweldig’

‘Het was echt geweldig. Wat het zo speciaal maakt is de combinatie: de prachtige kamer waarin je overnacht, het diner dat geweldig smaakt en de wijnen die daar perfect op aansluiten. We hebben wel eens vaker in een sterrenrestaurant gedineerd, maar tot nu toe was dat nooit zo goed als bij De Lindenhof.’ De 54-jarige Sandor Deen wist het arrangement naar het tweesterrenrestaurant in Giethoorn te mijnen met een voordeel van 401 euro.
 
Sandor is ruim zes jaar lid van Privileges en wist het culinair arrangement inclusief overnachting voor 349 euro te mijnen. ‘Ik ging samen met mijn vrouw. Het leuke was dat mijn zwager en zijn vrouw ook dit arrangement hadden gemijnd. We zaten dankzij Privileges gezellig met zijn vieren aan tafel.’ Het gezelschap koos voor het achtgangenmenu, speciaal samengesteld door chef-kok Martin Kruithof. ‘De gangen liepen goed in elkaar over en de wijnen waren daarop afgestemd. Dat is toch anders als je zelf je gerechten en wijn kiest.’
 
De inwoner van Spijkenisse was dan ook heel enthousiast over het menu. ‘Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik nu het lekkerste vond. Maar we hadden onder andere snoekbaars, coquilles en ja, dat was allemaal echt heerlijk.’ Na het diner was de beleving nog niet voorbij. ‘We verbleven in een luxe suite van De Lindenhof. De kamer is zo groot als een woonkamer en had een uitstekende badkamer.’

In de ochtend werden de stellen verblijd met een tiengangenontbijt. ‘Dat werd door de chef zelf geserveerd. Bij ieder gerecht kregen we een uitleg over hoe het was bereid.’ De Lindenhof-ervaring van Sandor en zijn vrouw was zo bijzonder dat hij het graag nog eens zou willen meemaken. ‘We gaan dit zeker nog een keer proberen te mijnen.’