Terug naar Kopers vertellen het

Eric Prins

‘We zijn weer een bijzondere Privileges-ervaring rijker’

Eric Prins (68) uit Amersfoort is nog helemaal vol van het driedaagse verblijf bij Restaurant & Hotel Merlet, een arrangement dat hij mijnde met 378 euro voordeel op de prijs van 1.030 euro. ‘We hebben in de omgeving gefietst, getourd, gewandeld, heerlijk gedineerd en zelfs nog even op een terrasje in de zon gezeten. We zijn weer een bijzondere Privileges-ervaring rijker.’
 
Eric en zijn vrouw Yvon arriveerden op woensdagochtend bij het met het met een Michelinster bekroonde restaurant en hotel Merlet in het Noord-Hollandse Schoorl. ‘Mijn roots liggen daar, dus ik ken de omgeving goed. We hebben gewandeld en vogels gespot in natuurgebied het Zwanenwater en heerlijk gefietst in de Schoorlse Duinen. De hotelfietsen en de mooie omgeving nodigen uit om iets sportiefs te ondernemen. Alleen op donderdag kwam de regen met bakken uit de lucht, dus toen zijn we in de auto gestapt om een tour te maken naar de bloeiende bollenvelden. We hebben het daar nog nooit zo rustig meegemaakt.’
 
Ook op het culinaire vlak kwam het stel niets te kort. ‘We hebben beide avonden voortreffelijk gedineerd. Chef Jonathan Zandbergen weet de smaken van de zee op prachtige wijze te combineren en de gerechten als ware kunstwerkjes te presenteren. We hebben onder andere kreeft, zeebaars en langoustine gegeten.’
 
Eric is sinds 2014 lid van Privileges en wist eerder al eens het arrangement naar driesterrenrestaurant De Librije te mijnen. Hij vertelt dat ze het samen heerlijk vinden om zo nu en dan te genieten van de luxe van een goed hotel en kwalitatief hoogstaand eten. ‘Dankzij Privileges hebben we op dat gebied een aantal prachtige ervaringen opgedaan. Aangezien Yvon ook lid is, maken we ieder jaar dubbel zoveel kans. Ik ben inmiddels al weer volop aan het snuffelen op de website.’