Terug naar Kopers vertellen het

Yvon Prins

‘Het lidmaatschap blijft voor ons aantrekkelijk’

Yvon (67) en Eric Prins (70) zijn levensgenieters. Ze gaan geregeld weekendjes weg, dineren graag in goede restaurants en gaan ter ontspanning af en toe naar een wellnessresort. Beiden zijn dan ook al negen jaar lid, in de eerste plaats omdat Privileges dit soort arrangementen aanbiedt op de Veilingen. Dit keer koos Yvon voor het driedaagse arrangement naar Brugge, dat ze met een voordeel van 584 euro wist te mijnen op de Evenementen & Leisure Veilingen.

‘We hebben genoten van dit uitje en ontzettend gemazzeld met het weer’, vertelt Yvon enthousiast. ‘Dukes’ Palace is een prima hotel met aardige mensen. We hadden een rustige kamer met een grote badkamer. En ook het ontbijt in het hotel was geweldig.’ Het centraal gelegen hotel was voor het stel uit Amersfoort een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen. ‘We zijn al vaker in Brugge geweest en dit keer besloten we een aantal musea te bezoeken. En we hebben gewandeld, want Brugge zelf is al een museum.’

De liefhebbers van fine dining keken natuurlijk uit naar het vijfgangendiner in sterrestaurant Zet’Joe, waar chef-kok Geert van Hecke de scepter zwaait. Voorheen bereidde de patron van de Belgische haute cuisine zijn klassieke gerechten in zijn driesterrenrestaurant De Karmeliet, nu doet hij dat in het met een ster beloonde intieme, kleinschalige Zet’Joe. ‘De langoustine met pijlinktvis en de Mechelse asperges met morilles vond ik de lekkerste gerechten’, staat Yvon nog helder voor de geest. ‘En de sommelier schonk de wijnen kwistig bij. We hebben heerlijk gedineerd.’

Yvon en Eric kijken alweer uit naar hun volgende uitje. ‘Ik heb al een aantal maal geprobeerd om de arrangementen die Privileges aanbiedt, zelf goedkoper te regelen. Maar dat is me nog nooit gelukt. Het voordeel dat je bij dit soort trips kunt behalen op de Veilingen, blijft aantrekkelijk en maakt voor ons het lidmaatschap nog steeds waardevol.’