Terug naar Kopers vertellen het

Menno Doorschodt

‘Het Brugge-arrangement is over de top goed’

‘Het weekend in Brugge was briljant, over de top goed. Een schitterende stad, een prachtig hotel, een fantastisch restaurant, het arrangement was helemaal af.’ Menno Doorschodt heeft samen met zijn vrouw Mascha een geweldig weekend in Brugge doorgebracht. ‘Het klopte aan alle kanten’, zoals hij het zelf stelt. En dat gold ook voor het voordeel dat hij wist te behalen toen hij het arrangement mijnde op de Evenementen & Leisure Veilingen: 537 euro.

‘Het begon al met Hotel Dukes’ Palace’, vertelt Menno. ‘We hadden een ruime kamer, meer dan degelijk ingericht en echt vijf sterren waardig. Het hotel ligt heel centraal in de stad, maar heeft toch een prachtige tuin. Het leek wel alsof je op de Veluwe was, zo groot en mooi is die tuin. En dan het ontbijt, dat was fantastisch. Je kon van alles krijgen, het was allemaal heel luxe. Het meest bijzondere waren de kilo’s zware sculpturen van chocolade. Je schraapte er wat chocola van af en deed dat op een wafel. Heerlijk.’

En dat gold zeer zeker ook voor het vijfgangendiner in sterrenrestaurant Zet’Joe, waar de befaamde Belgische chef-kok Geert van Hecke de scepter zwaait. ‘Het diner was ongelooflijk lekker’, kijkt Menno likkebaardend terug. ‘Het mooiste gerecht was met de langoustine, die licht was voorgekookt en vervolgens was afgegrild. Maar dit gerecht concurreerde wel stevig met het dessert van chocolade en whisky-ijs. Dat was ook voortreffelijk.’

Menno (44) woont samen met Mascha in Den Haag en werkt als zzp’er in de online marketing. Via vrienden kwam hij in aanraking met Privileges, en hij besloot drie jaar geleden om ook lid te worden. ‘Zij vertelden prachtige verhalen over wat ze allemaal hadden gedaan met Privileges en het voordeel dat ze daarbij hadden behaald. Dat wilde ik ook. En met dat besluit ben ik tot op de dag van vandaag heel tevreden.’