Terug naar Kopers vertellen het Janien Jonker ‘Er is gigantisch goed voor ons gezorgd’ ‘Het was echt een cadeautje’. Janien Jonker en haar man Richard zijn op en top verwend in Giethoorn. Het echtpaar uit het Overijsselse Haaksbergen dineerde in De Lindenhof en verbleef in een luxe suite van het sterrenrestaurant. ‘Het was fantastisch’, voegt Janien toe. ‘We waren er voor de tweede keer en het was wederom grandioos.’De 47-jarige gemeenteambtenaar in het sociale domein is zeven jaar lid van Privileges. Het was haar gelukt om het culinair arrangement te mijnen met 224 euro voordeel. ‘We wilden om twee redenen graag terug. Ten eerste voor het eten. Wat chef-kok Martin Kruithof doet, is heel bijzonder. In elk gerecht wordt ongelofelijk veel tijd en liefde gestoken. En ten tweede voor de omgeving. Giethoorn is prachtig, net als de natuur in de buurt van het restaurant.’De weergoden waren het stel goed gezind, en daar moest van geprofiteerd worden. ‘We hebben een e-scooter gehuurd en zijn daarmee door het Nationaal Park Weerribben-Wieden gereden’, vertelt Janien. ‘Bij terugkomst konden we in onze suite lekker bijkomen. De kamer was erg ruim, er was zelfs een apart zitgedeelte.’’s Avonds schoven ze aan tafel voor het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. ‘Het is een avondvullend programma en de ambiance in het restaurant is heel gemoedelijk. Vergeleken met bijvoorbeeld De Librije is De Lindenhof kleinschaliger, en dat vind ik wat leuker. We kregen fantastische gerechten en de wijnen maakten het helemaal af.’De volgende ochtend werden ze getrakteerd op het inmiddels fameuze tiengangenontbijt. ‘Alles kwam wel voorbij. Aan elk gerecht werd ontzettend veel aandacht besteed, en ze namen ook de tijd voor ons.’ Het was het ideale slotakkoord van een perfect weekend. ‘We wilden er even tussenuit. Dat doen we één keer per jaar. En ook dit keer is er weer gigantisch goed voor ons gezorgd.’
‘Er is gigantisch goed voor ons gezorgd’ ‘Het was echt een cadeautje’. Janien Jonker en haar man Richard zijn op en top verwend in Giethoorn. Het echtpaar uit het Overijsselse Haaksbergen dineerde in De Lindenhof en verbleef in een luxe suite van het sterrenrestaurant. ‘Het was fantastisch’, voegt Janien toe. ‘We waren er voor de tweede keer en het was wederom grandioos.’De 47-jarige gemeenteambtenaar in het sociale domein is zeven jaar lid van Privileges. Het was haar gelukt om het culinair arrangement te mijnen met 224 euro voordeel. ‘We wilden om twee redenen graag terug. Ten eerste voor het eten. Wat chef-kok Martin Kruithof doet, is heel bijzonder. In elk gerecht wordt ongelofelijk veel tijd en liefde gestoken. En ten tweede voor de omgeving. Giethoorn is prachtig, net als de natuur in de buurt van het restaurant.’De weergoden waren het stel goed gezind, en daar moest van geprofiteerd worden. ‘We hebben een e-scooter gehuurd en zijn daarmee door het Nationaal Park Weerribben-Wieden gereden’, vertelt Janien. ‘Bij terugkomst konden we in onze suite lekker bijkomen. De kamer was erg ruim, er was zelfs een apart zitgedeelte.’’s Avonds schoven ze aan tafel voor het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. ‘Het is een avondvullend programma en de ambiance in het restaurant is heel gemoedelijk. Vergeleken met bijvoorbeeld De Librije is De Lindenhof kleinschaliger, en dat vind ik wat leuker. We kregen fantastische gerechten en de wijnen maakten het helemaal af.’De volgende ochtend werden ze getrakteerd op het inmiddels fameuze tiengangenontbijt. ‘Alles kwam wel voorbij. Aan elk gerecht werd ontzettend veel aandacht besteed, en ze namen ook de tijd voor ons.’ Het was het ideale slotakkoord van een perfect weekend. ‘We wilden er even tussenuit. Dat doen we één keer per jaar. En ook dit keer is er weer gigantisch goed voor ons gezorgd.’
‘Het was echt een cadeautje’. Janien Jonker en haar man Richard zijn op en top verwend in Giethoorn. Het echtpaar uit het Overijsselse Haaksbergen dineerde in De Lindenhof en verbleef in een luxe suite van het sterrenrestaurant. ‘Het was fantastisch’, voegt Janien toe. ‘We waren er voor de tweede keer en het was wederom grandioos.’De 47-jarige gemeenteambtenaar in het sociale domein is zeven jaar lid van Privileges. Het was haar gelukt om het culinair arrangement te mijnen met 224 euro voordeel. ‘We wilden om twee redenen graag terug. Ten eerste voor het eten. Wat chef-kok Martin Kruithof doet, is heel bijzonder. In elk gerecht wordt ongelofelijk veel tijd en liefde gestoken. En ten tweede voor de omgeving. Giethoorn is prachtig, net als de natuur in de buurt van het restaurant.’De weergoden waren het stel goed gezind, en daar moest van geprofiteerd worden. ‘We hebben een e-scooter gehuurd en zijn daarmee door het Nationaal Park Weerribben-Wieden gereden’, vertelt Janien. ‘Bij terugkomst konden we in onze suite lekker bijkomen. De kamer was erg ruim, er was zelfs een apart zitgedeelte.’’s Avonds schoven ze aan tafel voor het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. ‘Het is een avondvullend programma en de ambiance in het restaurant is heel gemoedelijk. Vergeleken met bijvoorbeeld De Librije is De Lindenhof kleinschaliger, en dat vind ik wat leuker. We kregen fantastische gerechten en de wijnen maakten het helemaal af.’De volgende ochtend werden ze getrakteerd op het inmiddels fameuze tiengangenontbijt. ‘Alles kwam wel voorbij. Aan elk gerecht werd ontzettend veel aandacht besteed, en ze namen ook de tijd voor ons.’ Het was het ideale slotakkoord van een perfect weekend. ‘We wilden er even tussenuit. Dat doen we één keer per jaar. En ook dit keer is er weer gigantisch goed voor ons gezorgd.’
‘Het was echt een cadeautje’. Janien Jonker en haar man Richard zijn op en top verwend in Giethoorn. Het echtpaar uit het Overijsselse Haaksbergen dineerde in De Lindenhof en verbleef in een luxe suite van het sterrenrestaurant. ‘Het was fantastisch’, voegt Janien toe. ‘We waren er voor de tweede keer en het was wederom grandioos.’De 47-jarige gemeenteambtenaar in het sociale domein is zeven jaar lid van Privileges. Het was haar gelukt om het culinair arrangement te mijnen met 224 euro voordeel. ‘We wilden om twee redenen graag terug. Ten eerste voor het eten. Wat chef-kok Martin Kruithof doet, is heel bijzonder. In elk gerecht wordt ongelofelijk veel tijd en liefde gestoken. En ten tweede voor de omgeving. Giethoorn is prachtig, net als de natuur in de buurt van het restaurant.’De weergoden waren het stel goed gezind, en daar moest van geprofiteerd worden. ‘We hebben een e-scooter gehuurd en zijn daarmee door het Nationaal Park Weerribben-Wieden gereden’, vertelt Janien. ‘Bij terugkomst konden we in onze suite lekker bijkomen. De kamer was erg ruim, er was zelfs een apart zitgedeelte.’’s Avonds schoven ze aan tafel voor het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant. ‘Het is een avondvullend programma en de ambiance in het restaurant is heel gemoedelijk. Vergeleken met bijvoorbeeld De Librije is De Lindenhof kleinschaliger, en dat vind ik wat leuker. We kregen fantastische gerechten en de wijnen maakten het helemaal af.’De volgende ochtend werden ze getrakteerd op het inmiddels fameuze tiengangenontbijt. ‘Alles kwam wel voorbij. Aan elk gerecht werd ontzettend veel aandacht besteed, en ze namen ook de tijd voor ons.’ Het was het ideale slotakkoord van een perfect weekend. ‘We wilden er even tussenuit. Dat doen we één keer per jaar. En ook dit keer is er weer gigantisch goed voor ons gezorgd.’