Terug naar Kopers vertellen het Nathan Scherff ‘We hebben genoten in sterrenrestaurant Zet’joe’ Nathan Scherff mijnde onlangs voor de negende keer een Leisure-arrangement op de Evenementen & Leisure Veilingen van Privileges. Dit keer ging hij met zijn vrouw naar Brugge voor een driedaags verblijf in vijfsterrenhotel Dukes’ Palace en een vijfgangendiner in sterrenrestaurant Zet’joe. Nathan wist het arrangement als klap op de vuurpijl te mijnen met een voordeel van bijna 340 euro! ‘Het hoge voordeel is erg fijn en zeer welkom. Wij maken zo vaak we kunnen gebruik van een Privileges-arrangement, dus elk voordeel is meegenomen’, zegt Nathan lachend. Veel voordeel, veel luxe, maar hoe hebben Nathan en zijn vrouw het allemaal ervaren? ‘We hebben genoten van Brugge, en wel het allermeest van de creaties van chefkok Geert van Hecke in sterrenrestaurant Zet’joe’, steekt hij direct enthousiast van wal. ‘Het eten was zó goed. De sint-jakobsschelpen waren fantastisch, de hertenrug vond ik erg bijzonder en de dame blanche, met echte Brusselse chocolade, oogde eenvoudig maar was verrassend smakelijk. Al met al een topavond met heerlijk eten.’ Na het diner kon het stel uitrusten in de luxe hotelkamer. ‘Het hotel was fantastisch, en de bedden superzacht. We hebben heerlijk geslapen’, aldus Nathan. De volgende ochtend wachtte een groots ontbijtbuffet, waar Nathan eveneens enorm van onder de indruk was. ‘Het ontbijtbuffet was belachelijk goed. Ik heb niet vaak meegemaakt dat het zo uitgebreid was. Ze hadden ook heel aparte, lekkere dingen, zoals gigantische plakken chocolade en Berlinerbollen. Mijn vrouw heeft echt heel veel chocolade gegeten bij het ontbijt, haha! En omdat we er champagne bij kregen, voelde het nog feestelijker.’ Nathan werkt als ICT’er en woont in Apeldoorn. Sinds hij in 2014 lid werd van Privileges, hebben hij en zijn vrouw al veelvuldig genoten van dineren in sterrenrestaurants. Ze hebben gegeten bij De Librije, De Lindenhof, Merlet en Inter Scaldes, en zijn daarnaast onder meer in Maastricht en Brussel geweest. ‘Dat wij plekken bezoeken waar wij normaal gesproken niet zo snel zouden komen, is het allerleukst aan Privileges’, geeft Nathan aan. ‘Wij zouden uit onszelf bijvoorbeeld niet zo luxe uit eten gaan of zoveel extraatjes boeken. Helemaal ontzorgd worden, en dat met geweldig voordeel, is zo lekker aan Privileges-arrangementen.’
‘We hebben genoten in sterrenrestaurant Zet’joe’ Nathan Scherff mijnde onlangs voor de negende keer een Leisure-arrangement op de Evenementen & Leisure Veilingen van Privileges. Dit keer ging hij met zijn vrouw naar Brugge voor een driedaags verblijf in vijfsterrenhotel Dukes’ Palace en een vijfgangendiner in sterrenrestaurant Zet’joe. Nathan wist het arrangement als klap op de vuurpijl te mijnen met een voordeel van bijna 340 euro! ‘Het hoge voordeel is erg fijn en zeer welkom. Wij maken zo vaak we kunnen gebruik van een Privileges-arrangement, dus elk voordeel is meegenomen’, zegt Nathan lachend. Veel voordeel, veel luxe, maar hoe hebben Nathan en zijn vrouw het allemaal ervaren? ‘We hebben genoten van Brugge, en wel het allermeest van de creaties van chefkok Geert van Hecke in sterrenrestaurant Zet’joe’, steekt hij direct enthousiast van wal. ‘Het eten was zó goed. De sint-jakobsschelpen waren fantastisch, de hertenrug vond ik erg bijzonder en de dame blanche, met echte Brusselse chocolade, oogde eenvoudig maar was verrassend smakelijk. Al met al een topavond met heerlijk eten.’ Na het diner kon het stel uitrusten in de luxe hotelkamer. ‘Het hotel was fantastisch, en de bedden superzacht. We hebben heerlijk geslapen’, aldus Nathan. De volgende ochtend wachtte een groots ontbijtbuffet, waar Nathan eveneens enorm van onder de indruk was. ‘Het ontbijtbuffet was belachelijk goed. Ik heb niet vaak meegemaakt dat het zo uitgebreid was. Ze hadden ook heel aparte, lekkere dingen, zoals gigantische plakken chocolade en Berlinerbollen. Mijn vrouw heeft echt heel veel chocolade gegeten bij het ontbijt, haha! En omdat we er champagne bij kregen, voelde het nog feestelijker.’ Nathan werkt als ICT’er en woont in Apeldoorn. Sinds hij in 2014 lid werd van Privileges, hebben hij en zijn vrouw al veelvuldig genoten van dineren in sterrenrestaurants. Ze hebben gegeten bij De Librije, De Lindenhof, Merlet en Inter Scaldes, en zijn daarnaast onder meer in Maastricht en Brussel geweest. ‘Dat wij plekken bezoeken waar wij normaal gesproken niet zo snel zouden komen, is het allerleukst aan Privileges’, geeft Nathan aan. ‘Wij zouden uit onszelf bijvoorbeeld niet zo luxe uit eten gaan of zoveel extraatjes boeken. Helemaal ontzorgd worden, en dat met geweldig voordeel, is zo lekker aan Privileges-arrangementen.’
Nathan Scherff mijnde onlangs voor de negende keer een Leisure-arrangement op de Evenementen & Leisure Veilingen van Privileges. Dit keer ging hij met zijn vrouw naar Brugge voor een driedaags verblijf in vijfsterrenhotel Dukes’ Palace en een vijfgangendiner in sterrenrestaurant Zet’joe. Nathan wist het arrangement als klap op de vuurpijl te mijnen met een voordeel van bijna 340 euro! ‘Het hoge voordeel is erg fijn en zeer welkom. Wij maken zo vaak we kunnen gebruik van een Privileges-arrangement, dus elk voordeel is meegenomen’, zegt Nathan lachend. Veel voordeel, veel luxe, maar hoe hebben Nathan en zijn vrouw het allemaal ervaren? ‘We hebben genoten van Brugge, en wel het allermeest van de creaties van chefkok Geert van Hecke in sterrenrestaurant Zet’joe’, steekt hij direct enthousiast van wal. ‘Het eten was zó goed. De sint-jakobsschelpen waren fantastisch, de hertenrug vond ik erg bijzonder en de dame blanche, met echte Brusselse chocolade, oogde eenvoudig maar was verrassend smakelijk. Al met al een topavond met heerlijk eten.’ Na het diner kon het stel uitrusten in de luxe hotelkamer. ‘Het hotel was fantastisch, en de bedden superzacht. We hebben heerlijk geslapen’, aldus Nathan. De volgende ochtend wachtte een groots ontbijtbuffet, waar Nathan eveneens enorm van onder de indruk was. ‘Het ontbijtbuffet was belachelijk goed. Ik heb niet vaak meegemaakt dat het zo uitgebreid was. Ze hadden ook heel aparte, lekkere dingen, zoals gigantische plakken chocolade en Berlinerbollen. Mijn vrouw heeft echt heel veel chocolade gegeten bij het ontbijt, haha! En omdat we er champagne bij kregen, voelde het nog feestelijker.’ Nathan werkt als ICT’er en woont in Apeldoorn. Sinds hij in 2014 lid werd van Privileges, hebben hij en zijn vrouw al veelvuldig genoten van dineren in sterrenrestaurants. Ze hebben gegeten bij De Librije, De Lindenhof, Merlet en Inter Scaldes, en zijn daarnaast onder meer in Maastricht en Brussel geweest. ‘Dat wij plekken bezoeken waar wij normaal gesproken niet zo snel zouden komen, is het allerleukst aan Privileges’, geeft Nathan aan. ‘Wij zouden uit onszelf bijvoorbeeld niet zo luxe uit eten gaan of zoveel extraatjes boeken. Helemaal ontzorgd worden, en dat met geweldig voordeel, is zo lekker aan Privileges-arrangementen.’
Nathan Scherff mijnde onlangs voor de negende keer een Leisure-arrangement op de Evenementen & Leisure Veilingen van Privileges. Dit keer ging hij met zijn vrouw naar Brugge voor een driedaags verblijf in vijfsterrenhotel Dukes’ Palace en een vijfgangendiner in sterrenrestaurant Zet’joe. Nathan wist het arrangement als klap op de vuurpijl te mijnen met een voordeel van bijna 340 euro! ‘Het hoge voordeel is erg fijn en zeer welkom. Wij maken zo vaak we kunnen gebruik van een Privileges-arrangement, dus elk voordeel is meegenomen’, zegt Nathan lachend. Veel voordeel, veel luxe, maar hoe hebben Nathan en zijn vrouw het allemaal ervaren? ‘We hebben genoten van Brugge, en wel het allermeest van de creaties van chefkok Geert van Hecke in sterrenrestaurant Zet’joe’, steekt hij direct enthousiast van wal. ‘Het eten was zó goed. De sint-jakobsschelpen waren fantastisch, de hertenrug vond ik erg bijzonder en de dame blanche, met echte Brusselse chocolade, oogde eenvoudig maar was verrassend smakelijk. Al met al een topavond met heerlijk eten.’ Na het diner kon het stel uitrusten in de luxe hotelkamer. ‘Het hotel was fantastisch, en de bedden superzacht. We hebben heerlijk geslapen’, aldus Nathan. De volgende ochtend wachtte een groots ontbijtbuffet, waar Nathan eveneens enorm van onder de indruk was. ‘Het ontbijtbuffet was belachelijk goed. Ik heb niet vaak meegemaakt dat het zo uitgebreid was. Ze hadden ook heel aparte, lekkere dingen, zoals gigantische plakken chocolade en Berlinerbollen. Mijn vrouw heeft echt heel veel chocolade gegeten bij het ontbijt, haha! En omdat we er champagne bij kregen, voelde het nog feestelijker.’ Nathan werkt als ICT’er en woont in Apeldoorn. Sinds hij in 2014 lid werd van Privileges, hebben hij en zijn vrouw al veelvuldig genoten van dineren in sterrenrestaurants. Ze hebben gegeten bij De Librije, De Lindenhof, Merlet en Inter Scaldes, en zijn daarnaast onder meer in Maastricht en Brussel geweest. ‘Dat wij plekken bezoeken waar wij normaal gesproken niet zo snel zouden komen, is het allerleukst aan Privileges’, geeft Nathan aan. ‘Wij zouden uit onszelf bijvoorbeeld niet zo luxe uit eten gaan of zoveel extraatjes boeken. Helemaal ontzorgd worden, en dat met geweldig voordeel, is zo lekker aan Privileges-arrangementen.’