Terug naar Kopers vertellen het

Onderhoud & Renovatie

‘Opeens was ik dik 500 euro rijker’

Het huis van Marja Hoogendoorn en haar man stamt uit 1969 en vraagt regelmatig om wat onderhoud en opknapbeurten. De ene keer is het een lekkage die moet worden gedicht, de andere keer moet het houtwerk worden geschilderd. Om het spaarpotje voor dit soort klussen te spekken, wilde Marja wel een Lastenverlichting mijnen. Het lukte haar om de Onderhoud & Renovatie Veiling te mijnen, waarmee ze een lekkere winst maakte van bijna 507 euro. ‘We zetten het bedrag echt apart voor de volgende klus’, zegt Marja.

Want het spaarpotje is niet alleen voor het onderhoud, het wordt ook gebruikt voor het vernieuwen van onderdelen van het huis. ‘We willen nog het één en ander aan de zolder doen en ook de badkamer kan wel een beurt gebruiken’, vertelt Marja. ‘Daarom ben ik zo blij met dit winstbedrag.’ De winst van 506,75 euro maakt ze door 1.993,25 euro te betalen voor de Veiling ter waarde van 2.500 euro.

Marja (65) woont samen met haar man in Zwammerdam en heeft een eigen bedrijf dat cursussen aanbiedt op het gebied van bedrijfshulpverlening. Tien jaar geleden werd ze lid van Privileges, vanwege het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen en met je PrijsVoordeel, vertelt ze. ‘De Lastenverlichting Veilingen zijn wel favoriet bij mij. Het is voor de derde keer dat ik er één mijn. Deze was wel spannend. Ik was aan het wandelen met mijn zus en de Veiling stond al boven de 500 euro winst. Dus tijdens de wandeling keek ik steeds op mijn smartphone om de Veiling in de gaten te houden. Op een gegeven moment heb ik gemijnd, ik wilde niet dat iemand anders zou mijnen. Mijn zus begreep niet zo goed waar ik mee bezig was. Maar ze vond het wel interessant om te horen dat ik opeens dik 500 euro rijker was.’