Terug naar Kopers vertellen het

Autoverzekering

‘De Lastenverlichting scheelt me gewoon veel geld’

Brigitte Kasius neemt na 24 jaar afscheid van haar geliefde Peugeot 306. ‘De dag dat hij het zou begeven, kwam steeds dichterbij. Dat moment wilde ik voor zijn’, zegt ze. Voortaan gaat ze de weg op in haar nieuwe bolide, een Hyundai i10. Omdat de verzekering van deze wagen meer kost, mijnde Brigitte de Lastenverlichting Autoverzekering. Ze maakt er 543 euro winst mee.
 
Brigitte heeft na zes jaar Privileges lidmaatschap haar eerste Lastenverlichting te pakken. De winst die ze maakt, kan ze ook om een andere reden goed gebruiken. ‘Ik ben onlangs verhuisd, waardoor naast mijn autoverzekering nu ook de huur wat hoger is. Dat was voor mij een moment om na te gaan denken over de toekomst’, motiveert ze. 
 
‘Ik had de Lastenverlichting Veilingen eigenlijk nog nooit zo goed bekeken. Toen ik dat wel deed, viel mijn oog op de categorie Autoverzekering en die stond gunstig’, vertelt Brigitte (58). ‘Ik heb op de Mijn-knop gedrukt omdat het me gewoon veel geld oplevert.’ Ze betaalde 1.257 euro en krijgt daar de komende tijd in totaal 1.800 euro voor terug van Privileges, in maandelijkse termijnen.
 
‘Ik heb het met de Hyundai bij een kleine auto gehouden. Qua luxe is het natuurlijk wel een wereld van verschil met mijn oude Peugeot’, vervolgt de inwoonster van het Zuid-Hollandse Den Hoorn. ‘De stijging van mijn autoverzekering valt in principe wel mee, het wordt ietsje hoger. Ik ben overgestapt naar een andere verzekeraar en heb een goede deal kunnen sluiten. Ik betaalde 35 euro en dat is nu iets meer dan 42 euro per maand. Ik vind het fijn dat ik dankzij de Lastenverlichting wat extra geld heb. De winst is in feite een cadeau.’