Winkelen

Nikon spiegelreflexcamera


D5600 + 18-105 mm

De Nikon D5600 is een gebruiksvriendelijke spiegelreflexcamera. Met het 3,2 inch (8,1 cm) kantelbare touchscreen bepaal je eenvoudig je eigen standpunt, wat hem geschikt maakt voor vloggen. Door de SnapBridge-technologie deel je beelden direct via social media. Het toestel heeft een resolutie van 24,2 megapixel waarmee je alle details haarscherp vastlegt. Met de meegeleverde lens van 18-105 mm schiet je moeiteloos de meest schitterende foto’s.

Score gebaseerd op 151 gebruiker reviews Levertijd: Binnen 1 week

Prijs € 789,00

Naar boven

Omschrijving

De Nikon D5600 is een gebruiksvriendelijke spiegelreflexcamera. Met het 3,2 inch (8,1 cm) kantelbare touchscreen bepaal je eenvoudig je eigen standpunt, wat hem geschikt maakt voor vloggen. Door de SnapBridge-technologie deel je beelden direct via social media. Het toestel heeft een resolutie van 24,2 megapixel waarmee je alle details haarscherp vastlegt. Met de meegeleverde lens van 18-105 mm schiet je moeiteloos de meest schitterende foto’s.

Haarscherpe foto’s
Dankzij de grote 24,2 megapixel-beeldsensor, de krachtige Expeed 4-beeldprocessor en het Nikkor-objectief ben je verzekerd van haarscherpe foto's en video's. Hij beschikt over een 39-punts autofocussysteem, met 9 kruissensoren in het midden, waarmee je elk onderwerp eenvoudig scherpstelt. Daarbij heb je een maximale fotografeersnelheid van 5 beelden per seconde, zodat je achteraf op je gemak de beste foto kunt kiezen.

Fotografeer in halfdonker
De D5600 heeft een ISO-bereik van 100 tot 25.600 en dankzij de verhoogde ISO-gevoeligheid van 6.400 in de stand ‘Nachtlandschap’ heeft hij geen moeite met slecht verlichte onderwerpen en moeilijke lichtomstandigheden. De camera heeft bovendien geen moeite met snelle bewegingen. Je legt binnenshuis of bij een concert uitstekende beelden vast met minder ruis. Ook maakt de camera ongelimiteerd continu-opnamen waarmee lichtspoorfoto's te maken zijn. Verder behoort het maken van time-lampse filmpjes tot de mogelijkheden.

Deel je beelden direct
De D5600 beschikt over ondersteuning voor Nikons SnapBridge-techniek. Daardoor is er via bluetooth een continue verbinding tussen de camera en je smartapparaat. Zo staan beelden direct op je smartphone of tablet en kun je deze delen met vrienden of via social media. Ook kun je via SnapBridge de camera op afstand bedienen met een smartphone of tablet. Daarnaast is het eenvoudig om met wifi en NFC al je foto’s en video’s draadloos te delen met vrienden.

Filmen
Met de D5600 maak je naast foto's ook Full HD video's. De camera beschikt over dezelfde videofuncties als Nikon’s professionele videocamera’s, heeft een lichte body en is voorzien van een Flat Picture-modus voor optimale nabewerking.
 
Inclusief veelzijdige lens
De camera wordt geleverd met een 18-105 mm VR-kit lens, een allround objectief. Door de brede range is het zowel een telelens als een groothoeklens. Je maakt zowel veraf als dichtbij uitstekende foto's. De lens heeft een stille motor, waardoor je opnames weinig camerageluiden bevatten.
Naar boven

Specificaties

Specificaties

Aanraakscherm Ja
Bajonet fitting Nikon/Fujifilm
Beeldschermgrootte in cm 8,13
Breedte in mm 124
Camera type Spiegelreflexcamera
Cameraresolutie in megapixel 24.2
Diepte in mm 70
Gewicht in gr 415
Gezichtsherkenning Gezichtsherkenning
Grootte LCD scherm 3.2
HDMI Ja
Hoogte in mm 97
Maximaal aantal pixels (Megapixel) 24.8
Maximale videoresolutie breedte in pixels 1920
Maximale videoresolutie hoogte in pixels 1080
Sensorgrootte 23,5 x 15,6 mm
Soort chip CMOS
Type zoeker Optische zoeker
Verwisselbare lens Ja
Wifi aansluiting Ja