Winkelen

Sony PS4 Pro-pakket


FIFA 20 + Headset + 2 controllers + PS Plus

Met de PlayStation 4 Pro game je met 4K-resolutie, voor scherpere en uiterst realistische beelden, en High Dynamic Range (HDR), voor rijkere kleuren en contrasten. Dit pakket bevat tevens de game FIFA 20, de Wireless 7.1 Headset Platinum, 2 controllers en een PlayStation Plus abonnement van 12 maanden.

Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar

Prijs € 729,00

Naar boven

Omschrijving

Met de PlayStation 4 Pro game je met 4K-resolutie, voor scherpere en uiterst realistische beelden, en High Dynamic Range (HDR), voor rijkere kleuren en contrasten. Dit pakket bevat tevens de game FIFA 20, de Wireless 7.1 Headset Platinum, 2 controllers en een PlayStation Plus abonnement van 12 maanden.

FIFA 20
FIFA is hét spel waar voetballiefhebbers elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Dankzij een aantal verbeteringen in de gameplay is het de makers opnieuw gelukt om de lat hoger te leggen. Dit keer zijn onder meer de dode spelmomenten en balbewegingen onder handen genomen. Verder verhoogt de vernieuwde wijze waarop wordt geschoten het realisme en voegt het nieuwe zijwaarts dribbelen nieuwe dimensies toe. Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn gestrikt om de wedstrijden van deskundig commentaar te voorzien. Bovendien bevat FIFA 20 een geheel nieuwe modus getiteld VOLTA. Hierin til je je vaardigheden als straatvoetballer naar een hoger niveau. Op veldjes over de hele wereld speel je in kleine teams wedstrijden waarin creativiteit en stijl centraal staan.
 
Wireless 7.1 Headset Platinum
Deze headset is in de eerste plaats ontworpen voor gamen, en om die ervaring zo indrukwekkend mogelijk te maken is hij voorzien van virtuele 7.1 surround sound, oftewel 3D-geluid. De headset is licht van gewicht en zit prettig dankzij de dikke rubberen hoofdband. Zo kun je de headset langere tijd dragen zonder dat hij gaat klemmen. Dankzij het draagcomfort en de innovatieve geluidstechnologie is de Sony Wireless Headset je ideale hulpmiddel tijdens intensieve gamesessie.

4K en HDR
De PlayStation 4 kan games weergeven in 4K-kwaliteit. Het grote aantal pixels zorgt voor een indrukwekkende resolutie, waardoor je de graphics ongekend scherp en gedetailleerd op je tv ziet. Dankzij de HDR-technologie geniet je van rijke kleuren en contrasten voor een realistische en meeslepende game-ervaring. Ook als je tv geen 4K of HDR ondersteunt, biedt de PlayStation 4 Pro een absolute meerwaarde in huis. Op deze console draaien alle nieuwe games op een resolutie van minstens 1080p, ook de titels die geen 4K of HDR ondersteunen. Oude PlayStation 4-spellen kun je gewoon blijven spelen op deze console. De beeldkwaliteit van films, series en video’s die je via Netflix en YouTube bekijkt, worden op de PlayStation 4 Pro opgeschaald om in 4K en HDR-weergave te streamen.

Hoge snelheden
Het standaard geheugen van de console is, in vergelijking met zijn voorganger, verdubbeld van 500 GB naar 1 TB. Het werkgeheugen van de PlayStation 4 Pro is 8 GB. De console maakt verder gebruik van wifi, bluetooth 4.0, usb 3.0 en HDMI, zodat je informatie eenvoudig kunt uitwisselen met andere apparaten. Wil je een film kijken? Ook dat kan, want de PlayStation 4 Pro is eveneens een blu-rayspeler. De console is iets groter en zwaarder dan zijn voorganger en heeft een nieuw ontwerp bestaande uit 3 delen, waarbij het lijkt of er verschillende lagen op elkaar zijn gestapeld. Het design wordt nog altijd gekenmerkt door de platte vormgeving en strakke lijnen. Je kunt het apparaat zowel staand als liggend neerzetten, de stroomknop en schijfopening blijven daarbij nog steeds goed bereikbaar. 
 
Intenser gamen
Het TouchPad van de draadloze DualShock 4 controller, die wordt meegeleverd met de PlayStation 4 Pro, is voorzien van een stijlvolle matte afwerking. De controller is bovendien uitgerust met een lichtbalk die sleutelmomenten en -spelers in een game aanduidt met kleuren, voor nauwkeurige navigatie en ergonomisch, intuïtief gamen. Met de Share-toets is het mogelijk direct content te delen met andere gamers. De PlayStation 4 Pro voldoet volledig aan de eisen van de moderne gamer en is klaar voor de toekomst.
Naar boven

Specificaties

Specificaties

Console Sony Playstation 4 Pro (zwart)
Controller(s) 2 Dualshock controllers (zwart)
Headset Sony Platinum 7.1 headset
PSN 12 maanden
Spel Fifa 20