Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Thomas van Kollem

‘Ik dacht: laat ik mezelf eens verwennen’

In huize Van Kollem vond onlangs een grote tablet-wisseling plaats. ‘De Apple iPad 2 van mijn vrouw ging kuren vertonen. Ik heb daarom mijn Apple Air doorgeschoven naar mijn vrouw’, zegt Thomas van Kollem. Hij schafte vervolgens voor zichzelf de Apple iPad Pro 2018 aan op MijnPrivileges.nl. Door zijn PrijsVoordeel in te zetten, betaalde hij er bijna 700 euro minder voor dan de normale winkelprijs.
 
‘Mijn totale PrijsVoordeel Tegoed was inmiddels behoorlijk gegroeid, dus ik dacht: ik ga het voor deze tablet gebruiken. Laat ik mezelf eens verwennen!’ aldus de gepensioneerde it’er uit Bilthoven. De werkelijke prijs van de Apple iPad Pro 2018 bedraagt 1.199 euro, maar op deze manier hoefde hij slechts 513,35 euro te betalen.
 
De 71-jarige Thomas gaat de tablet vooral gebruiken om er zijn foto’s op te bewaren. ‘Op vakantie maak ik overal foto’s van, die ik daarna allemaal op de iPad zet. Ik heb er ook apps op staan om ze te bewerken of om tekst toe te voegen’, vertelt Thomas. ‘Ik plaats af en toe een foto op Facebook, maar laat ze vooral zien aan mensen die op bezoek komen.’
 
Thomas is nu acht jaar lid van Privileges. Hij maakt volop gebruik van zijn lidmaatschap. ‘Af en toe doe ik iets leuks met mijn vrouw via de Evenementen & Leisure Veilingen.’ Ook de aankoop van de nieuwe tablet is weer een Privileges-voltreffer. ‘Ik zit de hele dag op de iPad, soms moet mijn vrouw me zelfs even tot de orde roepen’, besluit Thomas met een lach.


Prijsvoordeel

Apple iPad Pro 2018 11 inch 256 4G (grijs) 1199,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 1206,50
Gebruik van tegoed 693,15
Gekocht voor 513,35