Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Mark de Lange

‘Ik was meteen enthousiast over Privileges’

Mark de Lange besloot onlangs om een accuboormachine aan te schaffen. ‘Ik had nog geen goede boormachine en vond het tijd worden om er een in huis te halen.’ Mark wist dat hij nog PrijsVoordeel Tegoed had staan, dus misschien kon hij het gereedschap bij Privileges kopen. Hij keek in het Winkelen assortiment en vond daar de DeWalt DCD791D2, die hem dankzij zijn PrijsVoordeel niets kostte.
 
‘Deze machine is van een goed merk’, zegt de 39-jarige bouwkundig tekenaar uit Sneek. De hoogwaardige accuboormachine heeft een winkelwaarde van 249 euro, maar Mark had genoeg PrijsVoordeel Tegoed gespaard om de aankoopprijs er in zijn geheel mee te voldoen. ‘Ik heb de boormachine inmiddels één keer gebruikt om de afvoer te repareren. Dat was nogal een klus, maar hij heeft me goed geholpen’, zegt hij tevreden.
 
Mark betrad bijna drie jaar geleden de wereld van Privileges. ‘Ik was meteen enthousiast over het concept en ben vervolgens door een vriend lid gemaakt’, blikt hij terug. Zelf is het hem nog niet gelukt om iemand aan te melden voor het lidmaatschap en zodoende extra PrijsVoordeel te verdienen. ‘Mijn vrienden kunnen het concept maar moeilijk te geloven. Vooral als ze horen over de Lastenverlichting die ik heb gemijnd, en wat voor rendement ik daarmee heb behaald. Ik praat er nog geregeld met ze over en blijf Privileges bij hen aanraden.’


Prijsvoordeel

DeWalt DCD791D2 accuboormachine 249,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 256,50
Gebruik van tegoed 256,50
Gekocht voor 0,00