Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Gert-Jan Karman

‘Ik heb mijn PrijsVoordeel op een goede manier uitgegeven’

Carien, de dochter van Gert-Jan Karman, heeft onlangs het ouderlijk huis verlaten. Ze woont nu op kamers in Hoofddorp. ‘Mijn vrouw en ik hebben een mooie stofzuiger uitgezocht om aan haar cadeau te doen’, zegt Gert-Jan (53). Hij kocht de stofzuiger in het Winkelen assortiment van Privileges. Zodoende kon hij afrekenen met zijn PrijsVoordeel Tegoed en kostte de stofzuiger hem niets. 
 
Het echtpaar uit Emmeloord ging voor de Bosch Flexxo BBH32101 steelstofzuiger: zonder zak, zonder snoer en inclusief een geïntegreerde kruimelzuiger. ‘De kamer van mijn dochter heeft niet echt een groot oppervlak. Deze Bosch is dan ook ideaal; hij is handig door zijn twee-in-één functionaliteit. Met de kruimelzuiger kan ze ook even snel wat schoonmaken’, motiveert Gert-Jan zijn keuze.
 
Carien is 17 jaar en studeert Forensisch Onderzoek in Amsterdam  ‘Een geschikte kamer vinden in de stad zelf was niet te doen’, zegt Gert-Jan. ‘Daarom woont ze nu in Hoofddorp, heel dicht bij Amsterdam. De stofzuiger was een verrassing. Ze is er heel blij mee. Soms moet je zoiets doen als ouders, nietwaar? Ik had nog PrijsVoordeel Tegoed staan en mijn vrouw en ik vonden het een goed idee om het op deze manier uit te geven.’ 
 
Gert-Jan werkt als manager operations en werd bijna acht jaar geleden lid van Privileges. De stofzuiger is nog niet zo vaak gebruikt, want Carien is nog geregeld bij haar vader en moeder in huis te vinden. ‘Door corona zit ze minder vaak op haar kamer. Het grootste gedeelte van haar studie gaat online en dat kan ze ook van hieruit doen’, aldus Gert-Jan.


Prijsvoordeel

Bosch Flexxo BBH32101 (zwart) 147,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 154,50
Gebruik van tegoed 154,50
Gekocht voor 0,00