Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Coby Schut-Wisse

‘Ik liet het PrijsVoordeel bewust staan voor de koffiemachine’

Coby Schut-Wisse heeft eindelijk de koffiemachine in huis die ze zo graag wilde hebben. ‘Mijn man en ik moesten het tot voor kort stellen met een Senseo-apparaat’, zegt ze. Maar nu geniet het echtpaar van verrukkelijke koffie, gemaakt door de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B. Omdat Coby hem gedeeltelijk aanschafte met haar PrijsVoordeel Tegoed, betaalde ze flink minder dan de eigenlijke waarde.

‘In de reviews die we hebben bekeken, komt deze De’Longhi goed uit de bus. Daarom wilde ik hem graag hebben,’ vertelt Coby. ‘Ik heb er lang voor gespaard. Ik liet mijn gemijnde PrijsVoordeel elke keer bewust staan.’ Zodoende spaarde ze 420,95 euro bij elkaar. Dat bedrag liet ze afschrijven van de totaalprijs van 660,50 euro, en daarom kostte de De’Longhi haar slechts 239,55 euro.

De 61-jarige Coby woont samen met haar man Gert in het Gelderse Putten. Ze werkt in een modezaak. Vijf jaar geleden werd ze door Gert aangemeld voor het lidmaatschap van Privileges, en daar is ze tot op de dag vandaag erg tevreden over. Zo mijnde ze in het verleden al eens de Lastenverlichting Autoverzekering, waarmee ze een winst maakte van ruim 600 euro.

Ook over haar jongste aankoop is ze erg te spreken. ‘De machine doet het prima en hij staat bovendien prachtig in onze net verbouwde keuken. We drinken ieder ongeveer drie kopjes koffie per dag, vooral espresso en gewone koffie. Sowieso ‘s ochtends een kop om wakker te worden, tussen de middag nog één en aan het einde van de middag. We zijn nu aan het uitzoeken wat de perfecte koffiebonen zijn voor ons.’


Prijsvoordeel

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B 653,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 660,50
Gebruik van tegoed 420,95
Gekocht voor 239,55