Terug naar Hoe werd het verdiend en besteed

Hub Quaedflieg

‘Je hebt alleen maar voordeel van het lidmaatschap’

Hub Quaedflieg heeft twee personen lid gemaakt van Privileges. 'Het werkt een beetje als het sneeuwbaleffect', weet hij. Hij maakte namelijk eerst zijn vrouw lid, waarna vervolgens ook de interesse van de vriend van zijn dochter werd gewekt. Door hen beiden lid te maken verdiende Hub twee keer extra PrijsVoordeel Tegoed. Hij kon onlangs dan ook een mooie slag slaan door zijn Tegoed in te zetten bij de aankoop van een De’Longhi cupmachine.
 
‘Ik heb het zo nu en dan over Privileges. Ik vertel dan onder meer dat je alleen maar voordeel hebt van het lidmaatschap’, zegt Hub. De 66-jarige Bosschenaar is gepensioneerd en inmiddels tien jaar tot grote tevredenheid lid. ‘Ik heb de buren ook geïnteresseerd gekregen. Ik ben tijdens een borreltje met hen over Privileges begonnen. Hopelijk mag ik ze binnenkort aanmelden.’
 
Met zijn PrijsVoordeel kocht hij in het Winkelen assortiment de Nespresso Gran Lattissima aan. De De'Longhi cupmachine heeft een totaalprijs van 297,50 euro, maar Hub betaalde er 188,70 euro voor. ‘We hadden al een bonenapparaat in huis, maar met dit apparaat kun je een kleine, sterke espresso maken. Je drukt op een knop en klaar!’ De cupmachine doet dan ook precies wat Hub ervan verwachtte. ‘Het is een prima apparaat’, zegt hij.


Prijsvoordeel

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima 290,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 297,50
Gebruik van tegoed 108,80
Gekocht voor 188,70