Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Johan Kools

‘Dit scheerapparaat doet zijn werk uitstekend’

Zonder ook maar een euro uit te geven, kwam Johan Kools in het bezit van een splinternieuw scheerapparaat van Braun. Hij schafte de Series 9 9340s Wet & Dry aan in het Winkelen assortiment van Privileges, maar kon de prijs volledig laten afschrijven van zijn opgespaarde PrijsVoordeel Tegoed. ‘Ik dacht: laat ik mijn PrijsVoordeel nu maar eens gebruiken’, zegt Johan.
 
De afgelopen jaren spaarde Johan zijn PrijsVoordeel op, ‘maar dan moet je er op een gegeven moment wel wat mee doen’, aldus Johan. ‘Ik was toevallig op zoek naar een scheerapparaat, want mijn oude apparaat was aan vervanging toe.’ Hij koos voor de Braun ter waarde van 306,50 euro, waarvoor hij dus niets hoefde te betalen. De eerste ervaringen met zijn aanwinst zijn goed. ‘Ik heb hem vanmorgen voor de eerste keer gebruikt en hij doet zijn werk uitstekend’, zegt hij.
 
Johan is 68 jaar en woont in het Zuid-Hollandse Leiderdorp. Hij runde een marktonderzoek-bedrijf, maar geniet inmiddels van zijn pensioen. Zijn grote hobby is golfen, wat hij zo’n twee keer per week doet. Zeven jaar geleden werd hij lid van Privileges. Dat is hij nog steeds naar volle tevredenheid. 
 
‘Ik ben er niet het hele jaar mee bezig, maar kijk wel af en toe op de website of ik iets leuks kan mijnen’, zegt hij. ‘Zo heb ik een paar jaar geleden al eens met een mooi voordeel een driedaagse golfreis weten te mijnen.’


Prijsvoordeel

Braun Series 9 9340s Wet & Dry 299,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 306,50
Gebruik van tegoed 306,50
Gekocht voor 0,00