Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Bert Torsius

‘Mijn dochter was helemaal happy met de AirPods’

Bert Torsius en zijn vrouw gaven hun dochter Lara onlangs een prachtig cadeau. Voor haar 14e verjaardag kreeg ze een Apple Watch. Om het cadeau helemaal af te maken, kocht Bert er via Privileges een set AirPods bij. ‘Ik had net PrijsVoordeel gemijnd, dus ik dacht: waarom niet? Een bonus voor haar’, vertelt Bert.
 
De inwoner van het Gelderse Nijkerk ging in het Winkelen assortiment voor de Apple AirPods 3. De oordoppen hebben een totaalprijs van 195,50 euro. Nadat Bert het grootste gedeelte had verrekend met zijn PrijsVoordeel Tegoed, hoefde hij nog maar een klein bedrag te betalen. ‘Ik heb uiteindelijk net iets meer dan 82 euro bijgelegd’, zegt hij tevreden.
 
Volgens de 55-jarige Bert was het cadeau een doorslaand succes. Dat bleek wel toen hij Lara op haar verjaardag de Apple Watch en de AirPods overhandigde en de blije blik op het gezicht van zijn dochter zag. ‘Het was een verrassing voor haar. Ze vond de Watch al schitterend, en ze was ook helemaal happy met de oordopjes’, aldus de trotse vader.
 
Bert werkt in de zuivelindustrie, in het laboratorium van een melkfabriek, en is bijna zes jaar lid van Privileges. Zijn pogingen om anderen aan te melden voor het lidmaatschap van Privileges, wat hem extra PrijsVoordeel zou opleveren, zijn vooralsnog tevergeefs. ‘Ik heb al een aantal maal het één en ander over Privileges verteld op mijn werk, maar mijn collega’s willen er nog niet aan.’


Prijsvoordeel

Apple AirPods 3 188,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 195,50
Gebruik van tegoed 113,29
Gekocht voor 82,21