Terug naar Hoe werd het verdiend en besteed

Johan Morsink

‘Dit zijn goede crèmes voor een goede prijs’

Johan Morsink is een ware Privileges-ambassadeur. ‘Ik heb mijn vrouw en een vriendin van ons lid gemaakt’, vertelt hij. Zijn inzet leverde hem twee keer extra PrijsVoordeel op, dat hij bij zijn Tegoed kon optellen. Daar kocht hij onlangs twee crèmes van in de online winkel van Privileges.
 
Johan ging voor de Biotherm Blue Therapy Accelerated oogverzorging en de Biotherm Force Suprême Youth Architect dag- en nachtverzorging. ‘De eerste crème is voor mijn vrouw en de tweede voor mezelf’, zegt hij. Hij kon de totaalprijs van 114,50 euro volledig van zijn Tegoed afschrijven. Zodoende kostten de crèmes hem niets.
 
Johan is 67 jaar en gepensioneerd. Hij is inmiddels zeven jaar lid van Privileges. Samen met zijn vrouw Nelleke betrok hij onlangs een nieuwe woning in Zeewolde. De verbouwing is bijna achter de rug, maar ook tijdens die klus heeft Johan Privileges gepromoot. ‘Ik heb het met onze binnenhuisarchitect over Privileges gehad’, vertelt hij, in de hoop dat hij binnenkort wederom iemand kan aanmelden voor het lidmaatschap. 
 
De crèmes die Johan heeft gekocht, zijn van Biotherm, een merk dat het echtpaar al heel lang gebruikt. ‘We hebben door de jaren heen meerdere merken geprobeerd, maar dit is blijven hangen.’ Zodra de crèmes op zijn, logt Johan in op MijnPrivileges.nl. ‘We kochten ze voorheen altijd in de winkel, maar doen dat de laatste tijd niet meer. Ik had nog PrijsVoordeel staan, dus dat heb ik gebruikt. Het zijn goede crèmes, die je bij Privileges voor een goede prijs kunt krijgen.’


Prijsvoordeel

Biotherm Blue Therapy Accelerated eye cream 15 ml 39,00
Biotherm Force Suprême Youth Architect 50 ml 68,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 114,50
Gebruik van tegoed 114,50
Gekocht voor 0,00