Terug naar Hoe werd het verdiend en besteed

Eric Mastenbroek

‘Mijn golfmaat wilde het voordeel ook’

Eric Mastenbroek wist een goede vriend lid te maken van Privileges en verdiende daar extra PrijsVoordeel mee. ‘Hij zag wat voor voordeel ik behaalde bij het mijnen van golfreisjes, en dat wilde hij ook’, legt Eric uit. Met zijn opgespaarde PrijsVoordeel Tegoed kocht hij vervolgens een Makita combiset in de online winkel van Privileges. De gereedschapsset ter waarde van 326,50 euro kostte hem zodoende 0 euro.
 
Eric noemt zichzelf geen klusser, maar wilde wel graag deze combiset hebben. ‘Zo’n set komt altijd van pas, iedereen moet dit soort apparaten in huis hebben voor allerhande klusjes’, is hij van mening. De set bestaat uit twee draadloze 18 Volt apparaten: de DTD152 slagschroevendraaier en de DHP482 klopboormachine. De machines worden geleverd met drie oplaadbare accu’s en een oplader. Bovendien bevat de set twee draaghaken, zodat je de gereedschappen aan je riem kunt bevestigen, en berg je de machines op in de bijpassende Mbox koffer.
 
Eric (55) woont in Barendrecht en heeft een uitvaartonderneming. Vijf jaar geleden werd hij lid van Privileges, vanwege de golfreisjes die worden aangeboden op de Veilingen, en het PrijsVoordeel dat je kunt mijnen. ‘Ik kijk regelmatig op de website en pak zo af en toe een reisje. Het voordeel dat je kunt behalen blijft gewoon aantrekkelijk. Dat is ook de reden dat ik mijn golfmaat Erik lid mocht maken. Hij wilde ook graag profiteren van het voordeel.’
 
Het was ook samen met Erik dat Eric zijn meest recente golfreis maakte. ‘We hebben gespeeld op twee topbanen nabij Schlosshotel Hugenpoet bij het Duitse Essen.’ Het driedaagse arrangement, inclusief twee overnachtingen met ontbijtbuffet en diners, mijnde Eric op de Evenementen & Leisure Veilingen met een voordeel van ruim 600 euro. ‘Een prachtig voordeel, een uitstekend arrangement’, vat Eric bondig samen.


Prijsvoordeel

Makita DLX2131JX1 (2-delig) combiset 319,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 326,50
Gebruik van tegoed 326,50
Gekocht voor 0,00