Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Astrid Postma

‘PrijsVoordeel is mooi meegenomen’

Astrid Postma schafte in de online winkel van Privileges twee flesjes Bottled eau de toilette van Hugo Boss aan. Normaal kosten de twee geurtjes in totaal 111,50 euro, maar Astrid zette haar PrijsVoordeel Tegoed van 108,90 euro in en hoefde daardoor slechts 2,60 euro af te rekenen. ‘Dat is weer mooi meegenomen!’ aldus de inwoonster van Hendrik-Ido-Ambacht.
 
Astrid (54) werd zeven jaar geleden lid van Privileges. ‘Ik had gezien dat je op de Veilingen van Privileges met voordeel laptops kunt aanschaffen’, vertelt ze. ‘En dat leek me wel wat, dus toen heb ik me aangemeld als lid.’ Sinds die tijd heeft ze haar pijlen echter vooral gericht op de PrijsVoordeel Veilingen en de parfums uit het Winkelen assortiment van Privileges. Uitzondering was de Philips Avance Airfryer XXL. Op die aankoop wist ze door het inleggen van haar PrijsVoordeel Tegoed een voordeel van ruim 110 euro te behalen. 
 
Maar het met voordeel kunnen kopen van luchtjes vormt voor Astrid de hoofdmoot van haar lidmaatschap. Ze heeft ze door de jaren heen al meerdere malen aangeschaft. ‘Die twee flesjes gaan ongeveer een jaar mee’, weet ze inmiddels. ‘Tegen de tijd dat ze op raken, kan ik mijn voorraad weer goedkoop of zelfs voor niets aanvullen met mijn nieuwe PrijsVoordeel Tegoed.’


Prijsvoordeel

Hugo Boss Bottled edt 100 ml 52,00
Hugo Boss Bottled edt 100 ml 52,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 111,50
Gebruik van tegoed 108,90
Gekocht voor 2,60