Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Niek Batstra

‘Fijn om met PrijsVoordeel games te kunnen kopen’

Niek Batstra en zijn vrouw Charlotte zijn allebei lid van Privileges, en dat is goed nieuws voor hun twee kinderen. Die spelen namelijk graag spelletjes op de Nintendo Switch, en de hard- en software van het Japanse merk wordt in ruime mate aangeboden op MijnPrivileges.nl. Zo wist Charlotte onlangs met een mooi voordeel het Switch OLED-pakket te mijnen op de A-Merken Veilingen, en gebruikte Niek zijn PrijsVoordeel Tegoed om games voor de Switch te kopen in de online gamewinkel van Privileges.
 
Niek schafte drie games aan: Animal Crossing: New Horizons en twee exemplaren van Big Brain Academy: Knappe Koppen. Normaal zou hij in totaal 110,50 euro moeten betalen voor de drie games. Maar door zijn Tegoed van 108,05 euro in te leggen, hoefde hij slechts 2,45 euro af te rekenen. ‘De kinderen vinden het leuk om te gamen op de Switch, dus dan is het fijn dat je met je PrijsVoordeel spelletjes voor ze kunt kopen’, zegt Niek.
 
Niek (38) woont samen met Charlotte en de kinderen in Hoofddorp en werkt als piloot. Ruim vijf jaar geleden werd hij lid van Privileges vanwege het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen. Hij is een groot fan van LEGO, waar zeer regelmatig pakketten van worden aangeboden op de Veilingen. Zo wist hij onlangs nog het LEGO Harry Potter-pakket te mijnen met een heel aantrekkelijk voordeel.
 
‘De LEGO-set was erg scherp geprijsd, ik heb het pakket kunnen mijnen voor de helft van de werkelijke waarde’, vertelt Niek. ‘Voor die prijs krijg je de set nergens, Privileges maakt zodoende onze hobby betaalbaar. Want ons hele gezin mag graag bouwen, we vinden het allemaal ontzettend leuk om te doen. Het Harry Potter-pakket wil ik gaan bouwen als onze kinderen wat ouder zijn, want die zijn met 6 en 7 jaar nog te jong om me te helpen.’


Prijsvoordeel

Big Brain Academy: Knappe Koppen (2x) 58,00
Animal Crossing: New Horizons 50,00
Verzendkosten 2,50
Totaal 110,50
Gebruik van tegoed 108,05
Gekocht voor 2,45