Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Laura Kroon

‘Ik raad Privileges aan bij anderen’

Met behulp van haar PrijsVoordeel Tegoed kon Laura Kroon haar man Udo en dochter Jasmijn ieder een set AirPods cadeau geven. ‘Mijn man had ze nodig voor de laptop en mijn dochter gebruikt ze met haar telefoon’, aldus de inwoonster van Hoek van Holland.
 
Laura schafte in het Winkelen assortiment van Privileges een set AirPods Pro 2 en een set AirPods 3 aan. ‘Voor mijn man zijn het de eerste AirPods, voor mijn dochter niet. Ze had al een set, maar een oudere versie’, vertelt Laura. De totaalprijs van de twee Apple hoofdtelefoons samen bedraagt 484,50 euro. Maar omdat Laura haar PrijsVoordeel Tegoed van 348,05 euro liet aftrekken van de aanschafprijs, betaalde ze 136,45 euro.
 
Laura (49) heeft samen met haar man drie kinderen en werkt als onderwijsassistent. Zes jaar geleden kwam ze via een tip van een vriend bij Privileges terecht. ‘Ik zag een mooie camera op de Veilingen staan, ben lid geworden en heb de camera gemijnd’, vertelt Laura. ‘Het lidmaatschap bevalt goed. Zo heb ik vorig jaar nog de Lastenverlichting Contributie sportvereniging met een mooie winst gemijnd. Ik raad Privileges zeker aan bij anderen, vanwege het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen. Daarom mocht ik mijn vader ook lid maken.’


Prijsvoordeel

Apple AirPods Pro 2 299,00
Apple AirPods 3 178,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 484,50
Gebruik van tegoed 348,05
Gekocht voor 136,45