Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Jeroen Erkamp

‘Zoeken jullie maar wat uit, zei ik tegen de kinderen’

Jeroen Erkamp gebruikt zijn PrijsVoordeel voor de aankoop van producten die hij nodig heeft. Zo kocht hij al eens voordelig een Sonos-speaker en zelfs voor niets een Philips Airfryer. Dit keer mochten zijn dochter en zoon iets aanschaffen in de online winkel van Privileges en ze kozen allebei voor een parfum. De totale waarde van twee luchtjes bedroeg 153,50 euro, maar Jeroen betaalde er echter 34,25 euro voor door de inzet van zijn PrijsVoordeel Tegoed van 119,25 euro.
 
‘Ik zag dat ik nog wat Tegoed had staan, dus zei ik tegen de kinderen: zoeken jullie maar wat uit’, vertelt Jeroen. Zijn dochter koos voor Lady Million eau de parfum van Paco Rabanne, zijn zoon voor Spicebomb Extreme eau de parfum van Victor & Rolf. ‘Ze zijn er erg tevreden mee, zo ruik ik regelmatig’, zegt Jeroen lachend.
 
De 57-jarige Jeroen woont in Alkmaar en is directeur van zijn eigen ingenieurs- en adviesbedrijf. Onlangs wist hij zelf ook een product te bemachtigen via Privileges, de Nikon Z fc systeemcamera. Het was voor het eerst in zijn zevenjarig lidmaatschap dat hij zijn slag sloeg op de A-Merken Veilingen. ‘Tot nu toe ging ik vooral voor de luxe arrangementen en evenementen. Dit keer wilde ik mezelf eens verwennen’, verklaart hij zijn aankoop.
 
‘Het is een supervette camera en de prijs was heel gunstig’, zegt Jeroen opgetogen. ‘Hij heeft een retro-look vanwege de ouderwetse knoppen die erop zitten. De camera doet me denken aan de oude spiegelreflexcamera van mijn vader, daarom wilde ik hem onder andere hebben. Ik heb hem ook meteen in gebruik genomen. Ik moet nog wel even wat oefenen met de instellingen, maar ik weet nu al dat het een topcamera is.’


Prijsvoordeel

Paco Rabanne Lady Million edp 50 ml 64,00
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme edp 90 ml 82,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 153,50
Gebruik van tegoed 119,25
Gekocht voor 34,25