Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Paul Verburg

‘De drempel om iets te kopen wordt flink verlaagd’

Paul Verburg was op zoek naar een nieuwe tablet voor zijn echtgenote. ‘Haar tablet begon kuren te vertonen, dus ze wilde graag een nieuwe’, zegt Paul. In het Winkelen assortiment van Privileges schafte hij de Apple iPad Air 2022 voor haar aan. Door daarbij zijn PrijsVoordeel in te zetten, snoepte hij 216 euro van de prijs af.
 
‘Het scheelt toch om je opgespaarde Tegoed bij de aankoop te gebruiken’, zegt Paul. ‘De drempel om iets aan te schaffen wordt flink verlaagd.’ De inwoner van het Gelderse dorp Geldermalsen zou normaal 916,50 euro moeten betalen, maar met zijn Tegoed wist hij de totaalprijs van de tablet terug te brengen naar 700,30 euro. 
 
De iPad Air bevalt goed in huize Verburg. ‘De tablet was zeer welkom en mijn vrouw is er zeer tevreden mee. Ze merkte direct dat hij sneller is dan haar oude. Ze doet er heel veel mee: filmpjes afspelen, social media bekijken, van alles. Je zou bijna kunnen zeggen dat het een verlengstuk van haar is’, grapt hij.
 
Paul is 62 en werkt in het management van een landelijk opererende GGZ-instelling. Hij werd tien jaar geleden lid van Privileges. Hij heeft inmiddels alle onderdelen van het lidmaatschap helemaal in de vingers. Hij mijnt altijd zijn PrijsVoordeel en maakt geregeld gebruik van zijn Veilingdeelname. ‘Het is leuk om elk jaar te kijken of er weer iets van je gading op de Veilingen staat. Dat is voor mij een leuk terugkerend aandachtspunt.’


Prijsvoordeel

Apple iPad Air 2022 256GB 909,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 916,50
Gebruik van tegoed 216,20
Gekocht voor 700,30