Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Franke Landman

‘Ik ben niet zo’n spaarder van PrijsVoordeel’

Franke Landman is handig, en dat komt zijn ouders goed uit. Als er klusjes zijn in en om het ouderlijk huis, pakt Franke die altijd op. Dat doet hij graag met goed gereedschap, en daarom kocht hij onlangs in de webwinkel van Privileges een Makita accuboormachine. Hij hoefde niets te betalen voor de machine, want hij kon het aankoopbedrag volledig voldoen met zijn opgespaarde PrijsVoordeel Tegoed. ‘Goedkoper kan niet’, zegt Franke dan ook tevreden.

De 29-jarige Franke maakt vaak gebruik van zijn PrijsVoordeel. ‘Ik ben niet zo'n spaarder, ik maak mijn Tegoed eigenlijk altijd meteen op. Ik besteed het aan producten die ik nodig heb.’ Dat was eerder al eens een smartphone van Samsung, die hij met ruim 200 euro voordeel kocht, en onlangs dus de accuboormachine van Makita. ‘Er zijn thuis geregeld klusjes te doen, en die doe ik graag met kwaliteitsgereedschap’, verklaart Franke zijn meest recente aankoop.

Franke woont samen met zijn broer in het ouderlijk huis in het Friese dorp Kolderwolde. Hij werkt als zzp’er bij agrarische bedrijven, hoveniers en in de bouw. Zeven jaar geleden werd hij lid van Privileges. Al die tijd heeft hij zich uitsluitend op de producten gericht, en niet op de arrangementen die op de Veilingen worden aangeboden. ‘Op de A- Merken Veilingen kun je met voordeel producten kopen die ik nodig heb’, verklaart Franke zijn lidmaatschap. 

En dat bleek recentelijk, toen hij op zijn favoriete Veilingen een Philips-tv kocht voor bijna 500 euro onder de startprijs. Hij kijkt samen met zijn broer geregeld naar voetbal en Formule 1, en daarnaast gamen de twee graag met elkaar. ‘Het toestel heeft de technische specificaties die aansluiten bij ons kijk- en gamegedrag’, vertelt Franke. Hij doelt daarbij op de verversingssnelheid van 120 Hz van het toestel. Daardoor komen de beelden heel vloeiend over tijdens snelle acties, zoals bij voetbalwedstrijden, Formule 1-races en games. ‘De games die we het vaakst spelen, FIFA en Call of Duty, zien er echt geweldig uit op deze tv’, zegt Franke dan ook tevreden.


Prijsvoordeel

Makita DDF453SFE accuboormachine 195,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 202,50
Gebruik van tegoed 202,50
Gekocht voor 0,00