Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Rob Baars

‘Ik ben zeer te spreken over de notebook’

Rob Baars had een nieuwe laptop nodig, en die vond hij in de online winkel van Privileges. Hij vergeleek verschillende laptops met elkaar en besloot uiteindelijk te gaan voor de Acer Aspire 5 notebook. Hij had nog een aardig bedrag aan PrijsVoordeel staan, en dat zette hij in bij de aankoop van de notebook. Zodoende betaalde hij bijna 395 euro minder voor het apparaat.
 
‘Ik heb hem al even gebruikt en ik ben er heel tevreden over’, zegt Rob. Want de Acer heeft features die hij graag wenste. Hij is voorzien van een AMD Ryzen 3-processor en een geïntegreerde AMD Radeon RX Vega 6 grafische kaart. Het werkgeheugen bedraagt 8 GB, heeft een Full HD-scherm en de laptop beschikt over 512 GB opslagruimte op een SSD-schijf.
 
Normaal zou Rob in totaal 620,50 euro moeten neertellen voor de notebook. Hij had echter nog 394,70 euro aan PrijsVoordeel Tegoed staan, en dat bedrag kon hij van de aankoopprijs aftrekken. Zodoende betaalde hij maar 225,80 euro voor de Aspire 5, een bedrag waar Rob zeer over te spreken is. ‘Ik ben hem op dit moment aan het inrichten en al mijn bestanden van mijn oude laptop aan het overzetten’, zegt hij.
 
De 73-jarige Rob woont in Etten-Leur en geniet van zijn pensioen. Het voordeel dat je kunt behalen met het kopen van A-merkproducten, deed Rob ruim elf jaar geleden besluiten om lid te worden van Privileges. Het met PrijsVoordeel kopen van producten die hij nodig heeft, is een favoriet Privileges-onderdeel van Rob. Zo kocht hij eerder al eens een Samsung smartphone, waar hij welgeteld nul euro voor betaalde.


Prijsvoordeel

Acer notebook, Aspire 5 15,6 inch 512GB Ryzen 3 613,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 620,50
Gebruik van tegoed 394,70
Gekocht voor 225,80