Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Kevin Hendriks

‘Ik koop deze geur altijd met mijn PrijsVoordeel’

Het was onlangs weer tijd voor Kevin Hendriks (31) om zijn jaarlijkse Privileges-ritueel uit te voeren. Hij logde in op de website, selecteerde zijn favoriete parfum in het Winkelen assortiment en schafte dat aan met zijn PrijsVoordeel. Het ging om Acqua Di Giò van Armani. ‘Ik pak altijd deze geur en koop hem dan met mijn PrijsVoordeel’, zegt Kevin.

‘Ik heb eerlijk gezegd ook nooit een ander parfum gehad. Ik gebruik dit al van jongs af aan’, vervolgt hij. Armani Acqua Di Giò kan dus met recht Kevins lijfparfum worden genoemd. Hij kon het geurtje ook nog eens aanschaffen met een flink voordeel. Door zijn PrijsVoordeel Tegoed in te zetten, betaalde hij niet de totaalprijs van 115,50 euro maar slechts 3,20 euro.

Kevin woont in het Gelderse dorp Beek-Ubbergen en is directeur van een uitzendbureau. Vier jaar geleden werd hij lid van Privileges. ‘De service is altijd  goed en in het aanbod mis ik niets. Als Privileges ter sprake komt, zou ik het ook zeker aanraden. Dat gebeurt weleens binnen de familie, maar het is me tot nu toe nog niet gelukt om iemand aan te melden.’

Kevin kijkt alweer uit naar het moment dat hij opnieuw PrijsVoordeel mag mijnen, zodat hij volgend jaar weer een flesje Armani Acqua Di Giò op de kop kan tikken. ‘Ik wacht geduldig op mijn mijnbeurt, mijn het bedrag en besteed het dan weer aan het parfum’, besluit Kevin met een lach.


Prijsvoordeel

Armani Acqua Di Giò, Eau de parfum 125 ml 108,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 115,50
Gebruik van tegoed 112,30
Gekocht voor 3,20