Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Bart Receveur

‘De Samsung Galaxy Watch5 is voor mijn sportieve vrouw’

De vrouw van Bart Receveur is erg sportief. Ze wil haar prestaties goed in kaart brengen en advies krijgen over waar zij nog progressie kan boeken. ‘Daarom wilde ze graag een kwalitatief goede smartwatch hebben’, zegt Bart. Nu had hij nog wat PrijsVoordeel op zijn account staan, en dat gebruikte hij om voor een aantrekkelijke prijs de Samsung Galaxy Watch5 aan te schaffen in de webwinkel van Privileges.
 
De 48-jarige Bart zou normaal in totaal 221,95 euro moeten neertellen voor de smartwatch. Hij had echter nog een PrijsVoordeel Tegoed van 115,35 euro staan, en dat bedrag kon hij aftrekken van de aankoopprijs van de Samsung-watch. Zodoende hoefde hij maar 106,60 euro af te rekenen voor de Galaxy Watch5, een smartwatch waarmee je altijd op de hoogte bent van je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Precies wat de vrouw van Bart wenste.

Bart woont samen met zijn vrouw en hun zoon in het Limburgse dorp Heel. Voor zijn werk leidt hij bedrijfsfusies en -overnames in goede banen. Via zijn vader kwam hij zes jaar geleden in aanraking met Privileges en besloot hij vervolgens lid te worden. Zijn PrijsVoordeel gebruikt hij bijna elk jaar om iets aan te schaffen. Maar Bart is ook actief op de Veilingen. ‘Je kunt mooie producten voor een heel aantrekkelijke prijs krijgen’, verklaart hij. Zo sloeg hij onlangs zijn slag op de A-Merken Veilingen door de Magimix keukenmachine te mijnen met bijna 580 euro voordeel. ‘Ik ben weer erg tevreden over het voordeel dat ik heb behaald.’


Prijsvoordeel

Samsung smartwatch, Galaxy Watch5 40 mm 212,95
Verzendkosten 9,00
Totaal 221,95
Gebruik van tegoed 115,35
Gekocht voor 106,60