Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Michel Groeneveld

‘PrijsVoordeel is ideaal voor het kopen van geurtjes’

Als Michel Groeneveld nieuwe geurtjes nodig heeft, gaat hij altijd naar de webshop van Privileges om daar met zijn PrijsVoordeel te shoppen. Onlangs had hij weer nieuwe parfum nodig en bestelde hij zijn twee favoriete geurtjes voor welgeteld 0 euro.  ‘Dat is lekker winkelen zo’, zegt Michel tevreden.

In totaal zou hij voor de Dolce & Gabbana Pour Homme eau de toilette en de Narcisco Rodriguez For Him Bleu Noir eau de parfum130,77 euro moeten afrekenen. Michel had echter voldoende PrijsVoordeel Tegoed om dit bedrag volledig te voldoen. Zodoende hoefde hij niets af te rekenen voor de geurtjes. ‘PrijsVoordeel is ideaal voor dit soort aankopen, helemaal als je niets hoeft te betalen’, zegt Michel.

Michel (54) woont samen met zijn vrouw Jacqueline in Den Haag en is aannemer. Zeven jaar geleden werden beiden lid van Privileges, vooral vanwege de culinaire arrangementen. ‘We werken hard, en tussendoor genieten we van lekker eten en vakanties. Daar houden we van, en dan zit je goed bij Privileges’, aldus Michel.

Zo bezocht hij laatst nog driesterrenrestaurant Waldhotel Sonnora, dat onderdeel is van het arrangement naar de Eifel. ‘Ik heb in heel wat sterrenrestaurants gedineerd, maar dit was echt perfect’, zegt Michel. ‘We kregen zeer gevarieerde gerechten, waarbij voor mij de rundertartaar met kaviaar en de coquilles met ganzenlever de mooiste en lekkerste gangen waren. En de wijnen die werden geserveerd, waren voortreffelijk.’


Prijsvoordeel

Dolce & Gabbana Pour Homme, 75 ml 45,98
Narcisco Rodriguez For Him Bleu Noir, 100 ml 75,79
Verzendkosten 9,00
Totaal 130,77
Gebruik van tegoed 130,77
Gekocht voor 0,00