Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Bonny Kok

‘Ik koop altijd hetzelfde geurtje met PrijsVoordeel’

Guerlain Mon Guerlain is de favoriete parfum van Bonny Kok. Omdat haar flacon bijna leeg was, was het tijd voor een nieuwe. Nu weet Bonny dat ze haar parfum met haar PrijsVoordeel kan kopen in de webshop van Privileges, ‘maar soms vergeet ik die mogelijkheid’, zegt ze met een beschamend lachje. Gelukkig voor haar herinnerde ze zich op tijd dat ze nog Tegoed had, en dus kocht ze met haar PrijsVoordeel voor welgeteld 0 euro de eau de parfum.

Zo plukte Bonny alsnog de vruchten van het door haar opgespaarde Tegoed. Normaal zou ze in totaal 113,10 euro moeten neertellen voor de 100 ml fles Guerlain Mon Guerlain, maar dat bedrag kon ze dus volledig voldoen met haar PrijsVoordeel Tegoed. ‘Ik koop eigenlijk altijd hetzelfde geurtje, ik vind heel erg lekker ruiken. Gelukkig heeft Privileges het in het winkelassortiment’, aldus Bonny.

De 33-jarige Bonny woont in Alkmaar en werkt als personal assistant. Ruim negen jaar geleden werd ze lid van Privileges, vooral vanwege de Leisure-arrangementen. Ze hoopt van nu af aan het mijnen van haar PrijsVoordeel wat scherper in de gaten te kunnen houden. ‘Telkens als mijn nieuwe lidmaatschapsjaar ingaat, probeer ik meteen weer PrijsVoordeel te mijnen. Anders wil het er weleens bij inschieten, en dat is jammer.’


Prijsvoordeel

Guerlain Mon Guerlain, Eau de parfum 100 ml 104,10
Verzendkosten 9,00
Totaal 113,10
Gebruik van tegoed 113,10
Gekocht voor 0,00